IN MY GARDEN...

God kveld folkes! Da er vi på plass i heimen igjen og planene for morgendagen er allerede satt. Vi skal kjøpe roseportal og plante roser. :) Gleder meg! Hvor får dere se i morgen. Rosene er allerede kjøpt inn og de har klart seg veldig bra uten husmoren i 10 dager. Alle blomstene mine har takket være regnværet blitt enda flottere enn hva de var når vi dro. Ingen sak å dra på ferie nei...

Turen i morgen går til Krukkegården. Noen som kjenner til stedet? De ser ut til å ha veldig mye fint, så håper vi finner den perfekte portalen der. :) Tror nok det!

Håper dere har gode dager alle sammen. NYT sommeren...
Klem


8 kommentarer

Guttemamma

19.07.2012 kl.21:07

Det er masse fint på krukkegården, gled deg! Like ved Drøbak, så lov å ta turen innom der og! Klem

Anonymous

19.07.2012 kl.22:05

Krukkegården er fantastisk! Gled deg:) Jeg er fast kunde der og finner alltid noe fint å kjøpe:-)!

Heidi

19.07.2012 kl.22:47

Hei hei, krukkegården er fantastisk! Mye lekkert du kommer til å like deg der:)Er stadig innom nabo butikken;)Gleder meg til å se flere hagebilder på bloggen din. Her på Haver er vi også godt i gang med hagen og gårds hus er ferdig renovert:) Ta gjerne en kikk her http://www.lykkelig-interior.blogspot.no/search/label/Nordre%20Haver%20G%C3%A5rdHa en fortryllende aften og en herlig dag på krukkegården i morgen:)Heidi Lykkelig på Haver

Anonymous

20.07.2012 kl.09:20

Krukkegården er fantastisk! Jeg er fast kunde og finner alltid noe fint der. Gled deg! :)

Karen

20.07.2012 kl.10:44

God tur til Krukkegården, en plass det er absolut verd å ta seg en tur til ! Har selv vert der, og er helt sikker på at dere vil trives der, mye pent! :)Karen:)

Anonymous

20.07.2012 kl.19:16

Hei. Jeg har et spm som ikke er relevant til innlegget.. :) nydelig blogg og stil dere har forresten! Vi er på utkikk etter nytt gulv. Forstår at deres er fra Saga, husker du hva det heter? Er du fornøyd med det, har fargen holdt seg og hvordan er det med riper etc?Takknemlig for svar!

Villa von Krogh

21.07.2012 kl.09:48

Ang gulv så ville jeg valgt noe annet enn denne eikeparketten fra Saga. Vi har fått en del riper, men vi har jo hund. :) Fargen har holdt seg bra.

Anonymous

21.07.2012 kl.19:11

Hei og tusen takk for tilbakemelding! Da fikk vi noe å tenke på :) Ha en fin dag videre, gleder meg til å følge bloggen videre

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits