ROSEPORTAL & BÅLFAT

Heisann hoppsann! Har dere hatt en fin dag? Her har solen tittet frem og da er det bare å glede seg over solstrålene. Vi skal nyte en liten date med vin og fondue ute i solskinnsveggen nå. KOS!

Ute har vi fått på plass roseportalen over trappa og et fint bålfåt er kjøpt inn for kosekvelder ute. Vi har vært på Krukkegården i dag, og de hadde veldig mye fint! Verdt en tur om dere er i Drøbakstraktene... :)  De har også masse interiør, artige og fine møbler og diverse delikatesser. Kunne gått der i mange timer...
Og et lite fredagstips til dere andre som har like lite grønne fingre som meg! Kjøp dere pelargonia, de tåler en støyt! Mine har vokst seg det dobbelte på 10 dager uten stell. Bare regn! Disse er for dere som lurer halvslyng. Veldig glad i de altså! ;)
Da var det middagstid gitt! :) Hipp hipp! 

Riktig GOD helg flotte mennesker! Nyt solen om den titter frem...
Klem

10 kommentarer

Koselig koselig

20.07.2012 kl.20:04

"Pelliser" er ikke dumt nei. Jeg tenker jeg skal ha hengepotter neste år med pelargonier ved inngangsdøren. Gleder meg fordi vi skal pusse opp utenfor neste vår, det blir så fint!!Du har det så flott! Kos dere i kveld og med bålpannen :) Kjempekooos!Hilsen fra Sandefjord :))))

Camilla`s Castle

20.07.2012 kl.21:56

Oioi.. så fint det blir!:) Spent på å se hvordan den roseportalen blir!Good helg!:)

villa casa home

20.07.2012 kl.21:58

Håper dere nyter kvelden! Veldig spennende med den roseportalen dere har fått, og på rosene. Hvilket roseslag har du her? Fint bålfat også:-)

Lonni´s verden

20.07.2012 kl.22:14

Synes bålstedet er rigtig flot. Vi har også et og det er bare så hyggeligt.Rosenbuen bliver helt sikkert også rigtig flot med tiden.Gode køb du der har gjort dig.Klem fra Lonni

Villa von Krogh

21.07.2012 kl.09:58

Roselaget heter Cheek to cheek og e rkjøpt på Plantebørsen i Lier.Se vedlagt link. http://www.planteborsen.no/vk_cms/detaljer/cheek-to-cheek/92/72

Anonymous

22.07.2012 kl.00:26

Så utrolig koslig du har det! Finner mye inspirasjon på bloggen din, alltid like koslig å klikke seg inn å lese :-) i et tidligere innlegg hadde du bilde av en kjempe flott elektrisk port, vet du kor man kan få kjøpt den ? :-) riktig god helg til deg og dine fra Ingjerd :-)

Jeanette Heiberg

22.07.2012 kl.22:39

Hei. Lurer på hvilken type taksten og farge dere har? Synes den er veldig fin. Vi bygger hus og klarer ikke å bestemme oss. Mvh Jeanette:-))

Anonymous

23.07.2012 kl.23:06

Hei,På bloggen din var det masse inspirasjon og ideer å hente...Vi skal male hus og vil ha hvitt hus og svart takstein, men så er det så mange hvite/kremfarvete fargetoner å velge mellom...Ser man for lenge på hus rundt seg, synes man alle er fine på sin måte...Hvilken farge har dere valgt på huset utendørs? Jeg lurer også på hvor du har kjøpt den flotte sink/metallykten som var avbildet på et bilde fra hallen? Hilsen Eirin

Anonymous

24.07.2012 kl.07:57

Hei! Kan du lage et innlegg om trappa i skråningen trinn for trinn med før og etter bilder? Har en ca tilsvarende skråning som trenger en trapp, og det ser jo veldig bra ut det dere har fått til :)

Villa von Krogh

25.07.2012 kl.11:22

Hei Ingjerd. Hvis det er den fra Treko så kan du gå inn her:http://www.treko.no/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=55

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits