KOS PÅ TUR!

Hiv og hoi! Familien von Krogh har hatt et par koselige og morsomme dager i Kristiansand, men i dag går turen hjem igjen. Vi håper på litt sol så vi kan komme oss ut på fjorden en dag før ferien slutter. :) Og så får bloggen vekkes til live igjen etter en lang ferie. Nå har det blitt litt lite blogging, men ferie er ferie. ;) Mor trengte litt skikkelig fri!
Men nå er det bare å gire opp i 5. gir igjen og se seg rundt etter inspirasjon. Gleder meg til ny inspirasjon på interiørmessa nå i august! Alltid gøy med nyheter, litt påfyll i koppen og vakre interiørskatter som jeg får dele med dere. 

Håper dere har fine sommerdager dere også! I dag er det faktisk litt sol her i Birkeland hos familien Kultoprp Nyquist. JUHU! Turen går straks til Kristiansand for lek, reker og sommerkos. Deilig!!!

Ha en fantastisk dag alle sammen!
Klem

6 kommentarer

My home is my Castle - by Kari

25.07.2012 kl.10:31

Kos deg i byen min :) ser ut som vi får flott vær idag...Klem,Kari

Therese

25.07.2012 kl.10:40

2 nydelige jenter!du har en fantastisk blogg Anine, stå på! Men ferie og familie er viktigst, unner deg 100% ferie!fortsatt god sommer :)

karjis

25.07.2012 kl.14:32

Heisan. Bra du har klart å koble deg fra bloggen (tja du har nu vist ikke koblet helt fra, kan huske å ha lest noen innlegg :-)Ha en fin dag videre - gleder meg til nye innlegg utover høsten.mvhkarjis

Horn Interiør

25.07.2012 kl.17:44

Ser ut som dere har hatt en super ferie:) Har nettopp begynt min etterlengtende ferie, den skal nytes.. Fint regntøy dere har :)

Anonymous

25.07.2012 kl.22:20

Så koselig bilde av mor og datter! Ser virkelig ut som dere hadde det hyggelig selv godt utstyrt med flott regntøy. Dere kler hverandre godt dere to.Håper dere hadde en ferie til gjentakelse her på det blide sørland.Skal bli spennende å følge bloggen din utover høsten. Ha en fortsatt god onsdagskveld og en strålende juliuke!Hilsen Berit

Anonymous

26.07.2012 kl.10:30

Så koselig bilde av dere!!!Synd at Fredrik ikke fikk være med på bilde å vise frem sin rosa regnfrakk og sydvest :) (hihi)<3 God tur hjemover.Klem fra Hege( Jack hilser til Emma)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits