GULLFEBER!!!

Og gulldag! I dag har det rett og slett vært helt himmelsk! Eneste plusset ved mange regnværsdager er jo at vi setter så stor pris på de fine dagene når de først kommer. :) Og gjett om vi har utnyttet go'været i dag. I kjent familien von Krogh stil så har vi dynket hverandre med hageslangen, vi har solt oss, spist is, grillet og vasket plattingen. En skikkelig kosedag... Og holder været seg til i morgen blir det en tur på fjorden! Kan nesten ikke vente... Jippi for sommer!!!
Jeg har også tittet litt på hva som kommer til høsten av interiør, og nå er det endelig duket for at GULL er trendy! Har du kanskje et gullspeil som er gjemt bort? Finn det frem og få det opp! Og ikke vær redd for å blande gull med sølv, det er faktisk ikke så dumt. :)

Lyslenka over, trefat og lite bord er fra Habitat, gullskål, karaffel i sølv, lysestake, vinglass og bestikk er fra Milla Boutique, hvit kopp/salt & pepper fra Tilbords, alt på House of Oslo.
Bildene er fra en utsilling jeg lagde for House of Oslo her forleden.

Nå venter den siste kveldssola på meg ute, så den skal nytes til den går ned. :)

Håper dere har fått litt deilig sommervær i dag dere også! Det unner jeg alle og enhver. 

Ha en tipp topp sommerkveld videre!
Klem

4 kommentarer

Lottemora

26.07.2012 kl.20:47

Så lekker den lyslenka var!!! Tror sannelig jeg skal prøve med litt gull sammen med sølv her også etterhvert. Tror huset kler gull bedre enn sølv ettersom veggene er varmhvite, skipsgulv osv..Ha en fin kveld, klem fra Lottemora

Elisabeths idyll.

26.07.2012 kl.21:09

Elsker gull!! Har fått helt dilla jeg også - spesiellt for gullputene fra HMHome ;oD Ønsker deg en hoppende fin kveld ;o))Klem Elisabeth

Koselig koselig

27.07.2012 kl.09:49

Kult! jeg kjøpte gullspray i påsken og har planer om forgulle litt her og der :))) Elsker gull!!!!

Heidi - Beauty&Living!

27.07.2012 kl.14:10

Den lyslenka er så fin :) men finner ikke maken noen sted. Hadde vært så fin på vintertiden :) Mvh Heidi <3

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits