MOROCCAN STYLE

Hei og GOD søndag! Har dere hatt en fin helg så langt? :)

Jeg er så glad for at  Karin har laget noen fine innlegg til oss. Begge kakene er nydelige, men sjokoladekaka er en ny favoritt både for store og små i Villa von Krogh! Det er jo ingen sak å få gjester på en søndag når flinke Karin har bakt to kaker... :) Tusen takk søta!
I dag har jeg funnet frem noen inspirasjonsbilder fra noen flotte steder og hjem i Marokko. Jeg blir så fasinert over arkitekturen, mosaikken, mønstrene og stemningene i marrkokans interiør. Og alle disse fine buene. Sukk, jeg vil til Marokko!
Soverom og bad i ett, elsker taket!


En dose inspirasjon! Planlegger du nytt bad er det kanskje noe å ta med seg fra disse bildene? :)

Vi blogges siden i dag! Ha en fortreffelig søndag så lenge!
Klem

2 kommentarer

Yvonne

29.07.2012 kl.17:10

Nydelig! var på et lignende hotell i Egypt en gang=)

To Ju Mama

29.07.2012 kl.17:38

Nydelig... Ha en fin søndag, jeg er akkurat ferdig med en god shopping runde i Polen.. Og skulle ønske vi hadde disse interiørbutikkene i Noreg også:))

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits