VAKKERT!

God ettermiddag folkens! Har torsdagen vært fin så langt? 

Jeg har hatt en knall dag! Og etter jobb i dag har jeg stort sett holdt på med å gjøre klart til fototgrafen kommer i morgen og så har jeg hatt besøk av en av leserne mine som klarte å kapre til seg gyngestolen. :) Koselig!
Hjemme høstes det opp med lilla blomster og masse lys. Er så koselig! Gleder meg til lyngen kommer jeg nå... Nesten litt ferdig med "sommer". Hva med dere, er dere klare for høst? :) 
Jeg elsker å gjøre det lunt og koselig til høsten. Det er den aller koseligste bloggeperioden vi går inn nå. Gleder meg til å dele høstens alle gleder med dere!

Hvis noen av dere lurer på stæsjet mitt er fra kan dere finne ut av det her: sølvfat/Moodies, blomster/lilla kubbelys/Bloom Blomsterbinderi på Nesbru, TineK telys/Home&Cottage, brun lykt/Hviit, lilla/blank telys/Wallas Verden, gull telys(eldgammel)/Milla Boutique.

Nå skal det ommøbleres i stua! Tjohei hvor det går... ;)

Ha en tipp topp dag videre! Så sees vi etterpå.
Klem

13 kommentarer

Cosmos

16.08.2012 kl.17:50

Herlig farger på blomster og lysBlir festlig med høst men tviholder på sommeren ei stund til jeg

Mitt Lille Smykkeskrin

16.08.2012 kl.17:51

Så skjønne blomster! Det er riktig koselig om høsten ja når man kan tenne lys, krype under koseteppet og kjenne hvor godt det er å være inne når vinden uler ute. Høsten her blir nok preget av tilbygget - det skal bygges ferdig og så begynner min jobb - den morsomme!

Koselig koselig

16.08.2012 kl.18:01

Neiiiiiiiiii jeg er ikke ferdig med sommeren ennå, jeg har litt ferie igjen. Og været har jo bare blitt bedre og bedre her i Sandefjord, 21 grader i sjøen nå - kan ikke klage på det.Føler at disse 3 ukene nå på hytta straks har bare flydd av sted.Men ok, gleder meg til å dra hjem nå straks - men først... reker og prosecco på terrassen i kveld :)

MissMette

16.08.2012 kl.18:35

Hei Anine :)Elsker høsten ღ men er ikke helt klar for den ennå :))Har ennå ferie ut uken, ogvil ha sol og sommer litt til :))Nydelige bilder her hos degsom alltid ღ og fantastiskflott blomsterbukett, sååååfine farger ღ LOVE IT...- klem fra Mette

MINHA VIDA DE CAMPO

16.08.2012 kl.19:01

Olá. Lindo as flores.Tenha uma ótima semana.Anajá Schmirzhttp://livingonfarm.blogspot.com.br/

Har en drøm...

16.08.2012 kl.19:09

JAAA, jeg er klar for høst, jeg digger kooosen ♥Og det er kommet lyng i blomsterbutikken her, DA fikk jeg høstfølelsen, selv om solen skinner, så er det surt i luften nå:)Elsker høstnyhetene i klesbutikkene og - jippi:)Ha en fin fin kveld:)

Sivs hus

16.08.2012 kl.19:41

Hei, Flotte bilder hos deg som alltid:-) Fin torsdagskveld! klem Siv

Gårdsjenta

16.08.2012 kl.20:33

Nyydelig bukett da! :)Jeg holder på sommeren lengst mulig, og så er det glede og forberedelser til jul som er tingen.. :) Høst er koselig, men jeg er mer vår-jente :)

Horn Interiør

16.08.2012 kl.21:38

Kjempefint! Men jeg er ikke helt ferdig med sommeren enda kjenner jeg.. Hehe :)

Silje

16.08.2012 kl.21:41

Jeg har malt den ene veggen i stua mi i fargen sober, og det ble rett og slett akkurat som jeg hadde forestilt meg. Jeg malte den i forrige uke, som forbredelse til høst og innekos! Håper du bli like fornøyd som meg! Høsten(og julen selvfølgelig) må jo være den vakreste tiden på året med tanke på innekos, pledd, varme og masse lys i kriker og kroker. Jeg sitter her i strålende sol og varme, og gleder meg til jeg kan ta i bruk støvler, nyinnkjøpt høstjakke når jeg skal boltre meg i høstnyheter i alle de små, men perfekte, interiørbutikkene vi har her i denne lille byen!Håper du får en fin siste del av sommeren, og en fantastisk fin høst :)Stor sommer(høst)klem

Anonymous

17.08.2012 kl.07:38

Hei Anine, vet du hvilken leverandør fatet fra moodies er fra?:)Elin

Villa von Krogh

17.08.2012 kl.08:14

Elin, jeg tror det er LG

Ingvild

17.08.2012 kl.20:36

Jeg er så lykkelig over å bli den heldige vinner som fikk kjøpt den flotte gyngestolen:-)Kommer til å bli mange kosestunder i den! Flott med litt høst inspirasjon og du er jo like kreativ som vanlig. Jeg må bare sitte ned og beundre. Som sagt veldig hyggelig å følge med på bloggen din. Er alikevell enig med leserne som er glad for fortsatt sol og varme. Deilig å kunne nyte det siste av sommerblomstene ute på terassen forhåpentligvis ett par uker til.Når september kommer er det greit å begynne å tenke på høsten. Gleder meg til mer høstinspirasjon i tiden fremover!!!Ingvild

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits