DEILIGE TORSDAG!

Gooood morgen godtfolk! Solen skinner og jeg er glad! Og om en uke drar vi til dette magiske stedet, Hafslo i Sogn og Fjordane. HERLIG! Ingen ting er som fjellet på høsten. Det er rekreasjon på sitt aller beste... Gå turer, lage god mat, drikke god vin, hente vann i brønnen, spille spill og bare nyte familietilværelsen. Det er jammen livet det!Har dere noen favoritt plasser/sysler om høsten? 

Håper solen skinner over dere i dag også! :)
Ha en fantastisk dag!!!
Klem

8 kommentarer

vimza

06.09.2012 kl.10:08

såååå lekkert Anine, der kan jeg tenke meg dere koser dere sammen ja! her i huset er vi ikke helt klare for høsten enda da vi har hatt så kort sommer men det blir vel!ihvertfall så elsker jeg london på høsten og vi var der i fjor og håper å stikke dit en helg i år også! Vet ikke hvorfor men det har liksom blitt en ting med oss, dra til London ja da er høsten velkommen! hehe:) ønsker deg en super torsdag, her er det fint i dag sola skinner i trøndelag!klem Yvonne!

Stine

06.09.2012 kl.10:16

Hei! Jeg var i Hafslo forrige helg for første gang - så vakkert! Men Solvorn slår alle steder jeg har vært - det var fantastisk og helt magisk... :-) Riktig god tur når neste helg kommer!

re:signert

06.09.2012 kl.10:29

Høsten er her. Javisst. Våknet til snøkleddetopper her i vakre Rosendal. Det har vært kaldere i været, men SNØ. Idag! Hjelp. Frem med ulla. I høst skal jeg lese bøker, drikke te, redesigne og bygge om kjelleretasjen. Pusle tusle. Ha en herøig høst. Signe

Anonymous

06.09.2012 kl.11:16

Fjellet er det store om høsten her i heimen og. Frisk fjelluft og hyttekos. Vår høstidyll er på hytta i Hafjell eller hos familie i Valdres. Ha en nydelig tur....Og tusen takk for bilettene til RM, storkoste oss.Siri Merete

victoriashjem.com

06.09.2012 kl.11:48

Ååh, så herlig! Jeg skjønner godt hva du mener! Vi har også en hytte på fjellet som er helt fantastik om høsten. Det er alltid godt å komme dit. Ikke bare om høsten altså, men det er jo ekstra fint med alle høstfargene og den ekstra klare høstluften. Virkelig rekreasjon som du sier! ;)Ønsker deg og dine en fantastisk dag i solen!

Solbakken

06.09.2012 kl.13:57

Høstfavoritter? Når jeg først innser at det er høst er tenning av lys i lykter ute og lysestaker inne det beste av det beste.God tur :)

Anonymous

06.09.2012 kl.15:21

Er så herleg å høyra deg seia det. Heng meg på den! Desse bilda talar for seg sjølv. Eg skal der i helga og neste helg, så ser dikka gjerne. Var forresten veldig kjekt å sjå Tina og Bettina og ropa ut inni mellom...det der er av Fredrik og Anine=)Artig film. Ha ei god helg og hels dine to!Brynhild

Anonymous

06.09.2012 kl.21:16

Så magisk! Fjellet er vakkert, særlig om høsten. Ikke noe rart at du koser deg der!Selv er jeg glad i sopp- og bærturer. Kjenne den deilige lukten av skog og mose. Jeg nyyyter!Ønsker deg en strålende helg! Hilsen Berit

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits