GOD MORGEN!

Happy friday! Og fridag! :) Etter en sterk en, god frokost og en fordypning i kokeboka er jeg suuuperklar for helg. Jeg har antageligvis tatt meg vann over hodet og lovet Emmagull en bakeglad helg med både cupcakes og kake, så her bør det vel inviteres til selskap... :) Jaja, nå er helgen er proppa med aktivter! Fort gjort. :)

Og dere, jeg ble litt oppslukt av matdebatten i går kveld og det gikk desverre utover bloggen! Jeg lover litt hyppigere og fler blogginnlegg fremover.

Har dere noen koselige helgeplaner da? Deres helg også proppa kanskje? ;)

Nyt denne vakre høstdagen!!! Så sees vi etterpå... Kankje med noen vellykkede cupcakes? Vel, det gjenstår å se! Det har ikke forekommet riktig enda... :)

Klem

PS! Kaffekoppene "New Wave" er fra Villeroy & Boch/Sandvika Storsenter. Love them!!!

8 kommentarer

AE

07.09.2012 kl.10:07

Hvilken kapsel fra nespresso er du har på bildet? Og for øvrig liker best ellers? Gjerne både lungo og espresso.Har nespresso maskin selv, men sliter litt med og finne en jeg virkelig liker :)

Tone

07.09.2012 kl.10:21

Blir baking her i gården også.Skal feire snuppa sin 11 års dag på camping i helga så det er bare å brette opp armene og sette igang:)Pluss at vi skal hente vår nye båt - det må jo bli en bra helg!!Finfin helg til deg:)Og kos deg med bakingen!Klem

Cathrine

07.09.2012 kl.11:02

Hei Anine! Ke merke er det på kaffemaskinen? Er det maestria? Fornøyd med den? Fin helg til deg og dine, tvitvi med baking :)

Anonymous

07.09.2012 kl.12:09

Kjære Anine.Har dere tegnet huset selv? Eller har det noe navn? Vi drømmer om å bygge. Men det er så mye å velge mellom. Liker løsningene i deres hus veldig godt!Håper du får en fin dag!Klem Linda

Anonymous

07.09.2012 kl.12:46

Hærlige kopper, de var oh så fiiine. Kunne tatt seg fint ut i mine skap også gitt:). Elsker at du er innom å "hilser" på oss trofaste lesere. Vi digger det!Ha en fin bakehelg - om bare alle hadde din engergi og utstråling!Høst klem til deg Anine:)May-Rita

Fru Glitters Hus

07.09.2012 kl.13:01

Nydelige kopper! Ønsker deg en strålende helg .Tusen takk for alt det flotte du deler med oss.Du er flink!Klem fra Ine

Husprosjekt Nylenda

07.09.2012 kl.18:08

Ha en fin fredag! :)Var innom bloggen din ofte når vi bygde!Kjempe inspirasjon! Så var på tide å legge igjen noen spor :) Har lagt deg til i blogglista. Må innom å kikke av og til ;)Ha en fin helg!

Anonymous

07.09.2012 kl.19:00

En 'sterk' en :-)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits