TRE PÅ TRE!

Hipp hurra for tirsdag! I dag har jeg omrokkert litt på interiøret igjen. Føler i grunn jeg ikke gjør stort annet til tider... :) Hit og dit, inn og ut av skapene, opp og ned i kjelleren, frem og tilbake... Jeg løper rundt meg selv til tider! Flere interiørbloggere som kjenner seg igjen? Haha, det blir vel slik når man blogger om hjem og interiør. Fine fjøla mi er fra Moodies i Asker/HK Living, jeg elsker den!!! Har fått mer og mer sansen for naturlig treverk. Må si meg ganske fornøyd etter dagens lille kjøkkenstyling. Ble så koselig atte...
I dag er Aninemor i media igjen også, hele to steder! Jeg har ikke fått det ene magasinet enda, men har intervjuet tilgjengelig. Kanskje det kommer om en time eller to! ;)

Vi sees litt senere, først er det tv titting og sofakos.

Ha en fortreffelig høstkveld så lenge!!!
Klem

2 kommentarer

Anonymous

09.10.2012 kl.16:06

Leter og leter etter sånne glass som du har musli i.. Tips?? :)

Villa von Krogh

09.10.2012 kl.17:59

IKEA har slike. :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits