DE FINESTE ULLKLÆRNE...

Hei i stua! Da har jeg kommet meg på plass foran macen igjen. :)

Tidligere i dag mailet jeg WoolLandjentene og spurte om jeg kunne få noen bilder så jeg kunne få vise dere, og det fikk jeg! WoolLand har de aller søteste ullklærne til barn og den nye kolleksjonen er enda bedre enn den forrige som jeg forøvrig også elsket. Emma har jo hatt disse klærne forrige sesong, og det aller beste ved de ved siden av at de suuupersøte er tykkelsen. Man trenger ikke noen andre klær over, her holder det med ulla! WoolLand har også fine klær til oss voksne. :)
 Vil du være elg eller norsk? :)


Det er jo ikke så altfor lenge til vi har behov for ull, så da tenkte jeg at jeg skulle dele dette vakre, fantastiske og flotte merket WoolLand med dere. Nettbutikken deres kan dere se HER.
Herlighet, er klokka snart 20.30 allerede!!?? Denne dagen var over på et blunk... :)

Vi blogges siden folkens, enjoy the rest of the evening!

Klem


Dette er ikke et sponset innlegg.

3 kommentarer

Har en drøm...

12.09.2012 kl.21:04

I know - disse er bare helt herlige:)Så fine farger og litt anderledes, det liker vi ♥

Villa Drømmeverden

12.09.2012 kl.22:05

Herlige klær!Trenger ull til disse små♥ Og da er det ekstra stas at de er fine å se på også!Klem fra Margit

Trådsnella

12.09.2012 kl.23:47

NICE!! Jeg liker woolland, å skal kjøpe litt til snuppa i år! Liker så godt shortsen fra fjordårets kolleksjon!Fin kveld til deg! ;)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits