VI FORNYER LITT!

Hei og hopp folkens! Her har det skjedd litt av hvert siden sist, så det er på tide med en liten oppdatering. Huset står på hodet, men det er jo bare gøy.

Stua er nymalt og det har blitt SÅ fint! Ikke store forskjellen, men en litt mørkere farge og mattere vegger. Jeg elsker det!!! Bilder kommer i morgen. Fornyelse av heimen i form av enkle grep om dagen... Neste ut er nye gardiner på kjøkkenet. Skal sy noen beige lingardiner. Og når det kommer til sjenk har mannen tegnet en han skal lage selv, så den grønne lekkerbisken får flytte hjem til noen andre. Gleder meg til å vise dere Fredrik sitt hjemmesnekra eksemplar. Et lite hint kan dere jo få... Bjørketre! :) Fredrik lover å dele fremgangsmåten med dere når den tid kommer.

Litt kjedelig å "gi slipp" på den flotte grønne sjenken, men den får det helt sikkert fint et annet sted. Og vi blir helt sikkert fornøyde med bjørkevarianten. ;)

Jaja dere, tror dere det blir lunt og koselig med lingardiner da? Jeg er ikke noe særlig til syerske, men har jo sydd de hvite som henger der nå så det skal jeg da klare. :)
Til helga kanskje...

Gleder med til å vise dere vår litt mørkere stue i morgen, enn så lenge så skal jeg bare nyyyte lukten av nymalte vegger. 

Vi sees i morgen!

Ha en finfin kveld videre kjære lesere!
Klem 

13 kommentarer

Har en drøm...

18.09.2012 kl.22:01

Så spennende!!Tipper det er lekkert ja:))Kult med hjemmesnekret skjenk da, det blir superkult og få "oppskriften":))Ha en fin fin kveld i malingslukta!

Anonymous

18.09.2012 kl.22:10

Hei, er stor fan av bloggen din, er innom der hver dag :)Synes at du har et fantastisk flott hjem. Lurte på hvor du har kjøpt de fine skjell lampene du har over spisebordet.Torill :)

Landcharm

18.09.2012 kl.22:52

Da får vi vente i spenning til å se forandringen. God kveld så lenge!

Precious Home

18.09.2012 kl.23:00

Spent å se hvordan det blir:)Ha en fin kveld!

MissMette

18.09.2012 kl.23:02

Koselig her hos deg ღ- og jeg gleder meg til å se stuen i enannen farge :) Spennende med littforandring :) Ha en fin kveld viderer...Klem fra Mette

Anonymous

19.09.2012 kl.08:43

Hei, jeg digger hjemmet ditt og stilen din. Kan du si noe om fargevalg og fargetoner på veggene dine. Er i gang med å pusse opp/ male en del vegger i mitt hus, men er svært usikker på fargetoner. Vil ikke ha for kaldt, ikke for gult. Synes dette med fargetoner er kjempevanskelig. Er det muligheter for et lite innlegg rundt dette?Ha en strålende dag, klem Elisabeth

salige lavendel

19.09.2012 kl.09:32

Det er oppfriskende med litt fornying av og til, og dette så veldig trivelig ut. Lingardiner i beige kan jo aldri bli feil!

Kaoskontroll

19.09.2012 kl.12:38

Jeg tror det blir veldig fint med lin gardiner!! :)Du har så innmari fine lamper!! De er så lekre!! Men hva er takhøyden hos deg?? Ønsker meg sånne lamper jeg også! :)ha en fin dag!! :)

Anne K Skogen

19.09.2012 kl.16:31

Hei;) kan jeg spørre hvor du har fått tak i lin i metervare?? Må nemlig ha 8 høyder i den ene stuen og ferdigsydde til 1200 kr høyden blir meget kostbart. Tenkte da å sy;) på forhånd takk for svar. Anne K;)

Villa von Krogh

19.09.2012 kl.21:53

Elisabeth, det kan jeg lage et innlegg om! Takk for innspill. :)Kaoskontroll, takhøyden på kjøkkenet et 2,55 m.Anne, lin i metervare kjøper jeg på Stoff&Stil. De har også nettbutikk. :)Torill, lampene mine har jeg kjøpt hos Zanz i Lillestrøm. De har også nettbutikk. Mine er i medium str, eller 4 lags om du vil.

Anonymous

19.09.2012 kl.23:34

Mener å huske de er kjøpt på zanz, sjekk ut hjemmesiden deres..

Anonymous

20.09.2012 kl.08:43

Hei:)du har så fint kjøkken!hva heter fargen på kjøkkenveggen?-Sara

Anonymous

20.09.2012 kl.15:47

Hei!Litt teit spm, jeg også syns de skjell lampene over kjøkkenbordet er så fint, men så lurer jeg på hvor høyt dere har det under taket? Er det helt vanlig takhøyde? :-) Ser bare for meg de ville bli hengende i bakken her hjemme hos meg :-)Tusen takk for en flott blogg! :-)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits