I LOVE IT!

Hei h! :) Har dere hatt en fin dag? Her i huset har den vrt helt fantastisk!!! Vi holder n p med litt diverse... Mannen har arbeidsplass utenfor husets fire vegger mens mor er sjefen for inventaret. Deilig f ryddet litt skikkelig bde ute og inne! Ogs er det jo hyggelig gjre det ekstra pent til selskapet p lrdag. Da kommer en nydelig bukett med kollegaer fra Aktiv Eiendomsmegling p en bedre middag og hyggelig samvr. Gleder meg! :) Det er alltid hyggelig stelle i stand en bedre middag. Mulig det dukker opp noen tips til dere ogs. ;) 

Men fr den tid s tenkte jeg dele noen bilder fra den nye Rivira Maison butikken p Sandvika Storsenter. Det er jo bare DEN godtebutikken! Jeg elsker absolutt alt i den butikken, sukk. Og jammen m jeg si at jeg er imponert over de hendige damene som jobber der. De har snekret, malt og satt opp hele butikken, well done! Damer med tak i liker vi, eller hur? :)
Det firkantede kjkkenbordet over her er aldeles nydelig!Jeg er en liten Rivira fan, er du? Nr jeg tenker meg om har jeg litt forskjellig fra Rivira rundt omkring. Barstolen p kjkkenet, etasjefatene, store firkantede lykta, gresskarlyktene, kurv, salatbestikk... Ja, sikkert noe mer smtterier! :)

S er du i nrheten er butikken absolutt verdt et besk! Butikken ligger i underetasjen ved Clas Ohlson i den gamle delen. :)

Jeg fr g tilbake til arbeide... Snart i ml. Lykke! 

Ha en fin kveld videre!!!
Klem

11 kommentarer

Grdsjenta

20.09.2012 kl.20:26

Så mye nydelig!! :D Kjempeflott butikk :)Mye jeg kunne tatt med hjem ser jeg :)

Anette {foreldremanualen}

20.09.2012 kl.21:11

Wow - dette var virkelig lekkert. Dit vil jeg. :-D

Furulunden

20.09.2012 kl.21:20

Lekkert!!

Reidun Beate

21.09.2012 kl.00:52

Wow så fantastisk flott butikk. Herlighet, og ja for en superbra innsats av damene som jobber der. Helt målløs jeg! :-)

Anonymous

21.09.2012 kl.09:56

Hei ! Butikken i Sandvika er en drøm... Utrolig mye lekkert ! Har vært der 2 ganger,og kommer garantert til å dra dit igjen ... Bare synd møblene RM har er litt for dyre .:-)

tickledpinkstyle

21.09.2012 kl.12:01

Riviera Maison har farlig mye fint:) Syns de i det siste har fått så utrolig mange fine spisebordsstoler (drømme drømme til vi en gang bygger et hus:))

Cathrine

21.09.2012 kl.12:34

Fantastisk! Eg kunne ha flytta inn i butikken :)

Anonymous

21.09.2012 kl.18:41

Rivièra Maison har så mye lekkert....!!! Kunne tatt med meg alt i butikken:D

Anne

21.09.2012 kl.21:27

Riviera Maison ♥ Vi er så heldige å ha en konseptbutikk her i Bergen også, og gjett om jeg er ofte innom der?! ;) Lykke til med middagen! :)Klem Anne

Fru Perez

23.09.2012 kl.12:03

Jeg skjønner jo at jeg IKKE kan ta meg en tur til den butikken, det var ALT for mye fint og jeg har ikke plass.. :DFin søndag ønskes! klem

Sivs verden

26.09.2012 kl.21:07

Uheldigvis så la de ned butikken de hadde i Molde:( Synd,for de har jo veldig mye fint!:)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for ikke glemme kona til Fredrik. 32 r og lidenskapelig opptatt av interir og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interirkonsulent og blogger, mine kreative sanser fr utlpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her p min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du vre! Hper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits