GLAM!

Hei fine lesere! Alt vel med dere? Gårsdagen min ble ikke helt som planlagt, dermed ingen blogginnlegg. Men nå er mor tilbake! Happy og energisk!!! :)

I dag da jeg hentet sushi til lillegull og meg tok jeg turen innom Vollywood. Er ikke så ofte jeg er i Vollen, men jammen har Marianne mye fint i butikken sin! Noen fler som har vært der kanskje? :) Denne vakre kobberfargede vasen fikk bli med meg hjem til "Afrikablomstene" mine. En perfekt match!
Passe glam for Villa von Krogh. :) Små vaser med blomster gjør seg!

Nå hørte jeg mannen kjøre opp oppkjørselen. Får vel sette over noe middagsmat jeg da...

NYT kvelden dere!
Klem

4 kommentarer

Lottemora

26.09.2012 kl.21:51

Åååå, så fin den var!Ha en fin kveldKlemLottemora

Linda

27.09.2012 kl.09:34

Lekkert!!Ha en flott dag:)Klem Linda

Villa von Krogh

27.09.2012 kl.09:58

Lige så! :)

Ragnhild

27.09.2012 kl.11:09

Så koselig stemning! Ha en flott høstdagKlem fra Ragnhild

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits