NY FAVORITT PÅ BORDET

Hei og hopp! I dag har vi det topp! :) Har dere hatt en fin dag også? 

I dag har svoger og svigerinne flyttet fra Molde til Konglungen, lillesøster og svoger har kjøpt seg hus og vi har fått koselige nyheter! :) Bedre blir det ikke! 
En fantastisk dag... Nå skal mor bare pleie sår hals under pleddet med en kopp te og roe helt ned. Ikke tid til å bli syk nå! 

Er ikke den hvite lykta søt da? Min nye favoritt! Ugla Bunæs har blitt utkonkurrert av "Flinstonelykta". Hvit utenpå og gull inni, perfekt for meg. :) Den kommer fra Wallas Verden i Asker.

Skla vi se om det er noe artig på tv da mon tro... :)

Ha en finfin kveld videre alle sammen!
Klem

8 kommentarer

Anonymous

17.10.2012 kl.19:44

Å så deilig med mange gode nyheter og oppturer. Alltid deilig med litt energigivende dager. Ha en finfin kveld. Siri Merete

i Vinduskarmen

17.10.2012 kl.20:45

Den var lekker den lille lykten ja! :-)Ha en finfin kveld!

Villa Drømmeverden

17.10.2012 kl.21:54

Slike dager er fine:)Ingenting er som gode nyheter.Den telysholderen er fantastisk fin! Får den inn i butikken en av de nærmeste dagene, og da har jeg ventet leeenge. Tror det må bli med en slik hjem;)Nyt kvelden!Klem fra Margit

Anonymous

17.10.2012 kl.22:18

Koselig nyheter som at de har flyttet hit eller andre koselige nyheter?klemz fra ceciliesengkehjem

Anonymous

18.10.2012 kl.07:58

God morgen Anine. Lurer på om jeg kan få se hvilken malerier/bilder du har i hus. eller evt malerier/bilder din stil representerer.Takk!! Ha en fin dag.SIlje

Anonymous

18.10.2012 kl.09:48

For en fin og koselig blogg du har, Anine:) Gir meg masse inspirasjon. Og du er så flink til å oppdatere jevnlig, så det er alltid spennende å kikke innom. Bare lurte på om du har planer om å svare på resten av spørsmålene som ble sendt inn til deg? ;-) Stor klem fra fast følger fra sør-vestlandet:)

Helenes Interiør

18.10.2012 kl.11:17

Kjempe søt :) Elsker denne tiden, hvor man kan tenne mange lys og krype under pleddet, det er kos det

Brunt sukker

18.10.2012 kl.12:35

HERLIG BLOGG DU HAR SØTE ANINE !KOSER MEG MED Å BLA HER:)VIRKELIGT VAKKERT!ØNSKER DEG EN NYDLIG DAG!KLEM FRA ELI:)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits