LYKKEDAG!


Hei kjære alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt. Vår uke har flydd avsted og dagene har vært hektiske, men i dag har bare vært kos! Vel, borsett fra å stå i kø... Hvordan makter folk det hver dag?

Jeg har hjulpet lillesøster i leiligheten sin med å style og gjøre klart til fotografen. Neste uke ligger den ute for salg, spennende!!! Martine og Patrick har valgt en av de beste eiendomsmeglerene i Aktiv, så det bør jo gå smertefritt. :)

Ellers har det ikke skjedd så mye spennede siden sist. Har ikke dusjet i noen vaskehall eller gått på snørra som heter på godt norsk. Har i grunn bare vært en turbomamma fra morgen til kveld, ganske så kjedelig... Og i dag har jeg unnet meg selv et duftlys fra Durance, det er luksus! Lyset lykter HIMMELSK og er et av julelysenen deres. Og ikke nok med det, lyset knitrer! Trenger ikke noen peis nei... Jeg har kjøpt mitt hos Moodies, men jeg tror de er utsolgt allerede. Kanskje Home&Cottage har tatt de inn de også.

Nå skal Anine være husmor, lage fiskeboller i hvit saus til mann og barn. Herlig!

Jeg titter innom her igjen senere og da får dere se noen bilder jeg har tatt hos min vakre, lille, gode, søte og snille lillesøster. :)

Ha en nydelig torsdag så lenge!!!
Klem

PS! I dag har jeg fått grundig opplæring (og jeg har glemt halvparten) i instagram så de av dere som vil følge meg der er hertelig velkomne! Bare å søke opp aninevonk

5 kommentarer

stallnilsen

01.11.2012 kl.16:27

Så fint bilde av det flåtte dufte lyset som knitrer, høres koselig ut .Ha ei fn ny november uke, hilsen Lisbeth :)

LadyBurk

01.11.2012 kl.16:38

Hei, fikk lyst på fiskeboller gitt!Kan du legge til ny adresse på bloggen: http://ladyburk-lb.blogspot.no/ den er flere år gammel den som ligger!Nydelig torsdag til deg også!

Villa von Krogh

01.11.2012 kl.20:41

God uke til deg også Lisbeth! Nina, anbefales. :) Var godt altså.

Anonymous

01.11.2012 kl.22:04

Nydelig blogg, det durance-lyset- er det med kanel og appelsin? Får ikke tak i det her i Tromsø, så må bestille over nett.. litt skummelt mht lukten!:)

Anonymous

07.11.2012 kl.22:47

Nydelig blogg, den fiineste av dem alle Anine! Koser meg hver gang jeg er innom. Men hvor har du kjøpt det høye stettfatet med lokk? Maritha

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits