WINTER WONDERLAND!

God morgen fra fjelleheimen!
I dag har vi i kjent hyttestil spist en bedre frokost og hatt en rolig morgen. Fantastisk! Og nå skal vi ut å base i snøen, gøy for både voksne og barn! :) Har litt problemer med å laste opp bilder til bloggen i dag, noen fler som har samme problemet? Får bare lastet opp ett bilde... Kjedelig! Får håpe det ordner seg i løpet av dagen.

Jeg ønsker dere alle en vakker lørdag! Vi sees litt senere vi. ;) 
Vinterklem


Ja, da hadde bloggen hengt seg opp... :) Nå er det rettet!

5 kommentarer

Anonymous

03.11.2012 kl.10:55

Hyttekos er toppen:) Håper du får til og kan legge ut flere bilder fra den vakre hytten. Vi holder på med planlegging av eget hytteprosjekt, og mor i huset har drømmer, men er også veldig mottakelig for mer inspirasjon i forhold til interiør og planløsninger. Jeg må innom bloggen din hver dag. Den er superfin, og du er enormt flink:) Ha en riktig god hyttehelg:)Klem:)

Et hus i en hage

03.11.2012 kl.11:57

Åhhh så koselig!!Hvor er dette fjellet:)? Håper/tror det snør på hytta også!!Det ble veldig mange bilder, så du fikk nok lastet opp alle gangene du prøvde..;))Tone-C

Jeanett

03.11.2012 kl.12:12

Herlig på fjellet! :) vel, det er 13 bilder i dette innlegget, sikkert noe feil, hehe!;) kos dere masse:)

Skogland

03.11.2012 kl.13:53

Ååå...dette ser kos ut! Gleder meg til flere bilder, så kan jeg som sitter på jobb i helga, "bli med" på fjellet også ;)GOD HELG!Klem fra Fru K
Så kos,ser bare så deilig ut...Her i korea er det ikke et snøflugg å se,kos dere ☺

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits