GOD STEMNING!


God lørdag godtfolk! Nye blomster, nydelige lys, lukten av jul og folkemusikk (faktiksk) på radio'n. Her er det et snev av førjulskos! Pepperkakehuset ligger til tørk, mannen spiser pizza, barnet er hos bestemor og mor blogger med Copper liggende oppe på føttene sine. Herlig herlig!!! Snart kommer det også middags og "Skal vi danse" besøk. Hvem vinner mon tro? 

Jeg gleder meg til å vise dere pepperkakehuset etterhvert, det blir ganske så koselig synes jeg. :) Nei dere... Tilbake til arbeid! Ting gjør seg jo ikke selv akuratt. Nesten alt er duket for en hyggelig aften, nå gjenstår kun litt mat og noe godt i glasset. :) Tjohei!

Vi sees plutselig! Ha en skjønn lørdag aften videre og heia den som vinner! (Håper det blir Hanne) 

Klem fra bakerinnen

PS. Vasen er fra Bloom Blomster, men jeg fikk huket tak i den siste.

10 kommentarer

Anonymous

17.11.2012 kl.17:12

Fytti så lekker den vasen var! Og så stilig med de lyse røde rosene og lys i midten! Du må kose deg på lørdagskvelden og ja, jeg håper også på Hanne. Klem Berit

Anonymous

17.11.2012 kl.17:22

Hei hei:) så utrolig koselig vase! Kan jeg få spørre hvor du har kjøpt den?!pris? :D ha en fin lørdagskveld... :)

Anonymous

17.11.2012 kl.17:33

Nydelig. Har fulgt bloggen din siden i sommer - husker ikke hvordan jeg kom innom , var antagelig noe jeg googlet. Du er utrulig flink og inspirerende, Nydelig hjem.Jeg er ikke i nærheten, men liker ha det koselig rundt meg, og har snappet opp masse gode tips og ideer. Alt fra å male wet sand på kjøkkenet til å plukke bort sorte ting har hjulpet her i gården. Ha en koselig kveld hilsen fra ei i Alta.

Anonymous

17.11.2012 kl.20:08

For en nydelig vase! Er den i sirkel? Merke?

Anonymous

17.11.2012 kl.21:10

Kjempefin den vasen :) Lurer på om den er å få tak i?

baronivegen

17.11.2012 kl.22:57

Hei på deg Anine:)Eg har vore innom bloggen din mange mange gonger, og har deg på bloggrullen min sånn at eg kan sjå alle innlegga dine:)Du er så utrulig flink og har det så utrulig fint og koselig i heimen din:). Rett og slett lekkert:)Ha ein fortsatt fin lørdagskveld:)Helsing Evelyn - legg meg til som følgar hos deg eg:)

Villa von Krogh

18.11.2012 kl.08:41

Hei dere. :) Vasen er fra Bloom Blomster på Nesbru. Jeg kjøpte den siste de hadde. Mulig de får inn igjen senere. Dere kan jo ringe å høre. Vasen kostet 349,- og den er rund. :)

Anonymous

18.11.2012 kl.10:20

Vet du merke på vasen da? Kanskje den finnes andre steder:) god søndag:)

Anonymous

18.11.2012 kl.16:36

Hei :) Nydelig blogg du har! Jeg bare elsker denne vasen.. hva merke er det? Ser den er kjøpt hos Bloom Blomster men jeg bor i Bergen. Tenkte kanskje noen her kan føre merket!? Håper på svar :)Fin søndag :)
HeiheiNydelig vase, gjorde seg virkelig med de rosene i, og lyset gjorde stemningen.mvh aina

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits