THIS IS IT!

Heisann fine folk! Det har vært en sann glede å lese kommentarene deres på innlegget om julekjøkkenet mitt. :) Dere er jo bare gode mennesker!!! Og det er fler av dere som lurer på denne barstolen. :) Den er fra Rivièra Maison. Koster litt, men den helt himmelsk å sitte i! Og den er stødig som et fjell, Emma har testet ut ved å klatre litt i den. :) Jeg kunne tenke meg en til ved siden av, men den plassen er holdt av til vinskap som kommer en eller annen gang... Egentlig litt pussig at min vinentusiast av en mann ikke har ordnet det enda... Jaja, man kan ikke kjøpe alt man har lyst på! :)
Jeg ønsker meg samme modellen i spisestuestoler til spisestua. En vakker dag... Jeg har kjøpt min på Moodies, men de selger ikke RM lenger. Nå er den store fiiiine Riviéra Maison butikken på Sandvika Storsenter den nærmeste her. Verdt et besøk, I promise!!!

En stol du kan stole på! :)

Jeg får tusle inn på vaskerommet igjen. Skippertak! Må lære meg å vaske klær mye oftere!!!!!!

Håper dere har gode førjulsdager alle sammen. Bare 12 dager igjen til julaften og halveis i julekalenderen. Veldig gøy at dere er med og setter pris på de fine premiene. :) Det er GØY å lage julekalender til så flotte folk som dere. 

Ha en suuuper kveld!

Klem

4 kommentarer

Koselig koselig

12.12.2012 kl.21:15

Veldig lekker stol. Vi har noe som er litt i samme stilen fra Bohus. De kostet litt, men fy søren det er de verdt. Å sitte godt i spisestua er gull verdt!!! :) Man skal jo kose seg der hihi ;) ikke få vondt i stumpen!

Horn Interiør

12.12.2012 kl.21:32

Veldig fin stol ja, denne har stått på ønskelisten min lenge! :)

Anonymous

12.12.2012 kl.23:15

Takk for ett fint svar ang stolen. Regnet med at den var derifra , har prøve sittet den på Sanvika og ble helt forelsket :-), enig at den koster litt , men man får unne seg litt i ungdommen ;-)Barbro

Anonymous

13.12.2012 kl.15:33

Trine liker også å sitte der hilsen Trine <3

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits