FOR EN BUTIKK!!!

Heisann godtfolk! Her i huset har vi tatt juleferie i dag. Gullet er syk, er ikke det typisk kanskje? Ferie og sykdom går jo som hånd i hanske... Godt jeg er ajour med ukens gjøremål da! :) Nå gjenstår i grunn bare å pakke og reise på ferie, heeeerlig! Jeg gleder meg! De siste julegavene skal handles inn, god mat skal nytes og varmegradene skal gjøre godt for kropp og sinn.

I går rakk jeg en snartur innom Sandvika Storsenter og jeg kom over en ny butikk som jeg falt pladask for. Både interiøret og klærne! Denim & Supply Ralph Lauren ligger i 2. etasje i den gamle delen. Verdt et besøk! Min favoritt jeans som jeg har på i dag er fra samme merke og "indianergenseren" måtte nesten få bli med meg hjem i går... Jeg ELSKER mønstrete klær! Litt dårlig bilde over, men måtte jo ha det med. Copper'n min er GOD! :)
En fantastisk butikk med god service! Det liker vi. :)

Og dere, følsom som jeg er så har tårene trillet både i går og i dag. Jeg blir så rørt av kommentarene deres og det varmer mer enn dere aner. Dere er gode dere!
Jeg er jammen heldig. :)

Vi sees igjen litt senere i dag. 

Ha en forsatt fin fredag og GOD helg!

Klem


7 kommentarer

Anonymous

14.12.2012 kl.15:05

Så stilig cardiganen var. Helt min smak det der! Den butikken er heaven.. :-)Men du, du ser ut til å ha gått ned? Er jo ikke ofte man ser bilder av deg så det var jo forskjell. Feiende flott er du!Hilsen Kamilla :)

Anonymous

14.12.2012 kl.15:59

Du er ikke sann! 3 innlegg på en dag - og enda frister du med fler!! Godt du er i rute med dine gjøremål. Lekker butikk, men kanskje stilen er litt for dere i den yngere garde. Ikke for at jeg føler meg sååå gammel, men har nå levd en stund da.Her har det blitt 2 typer konfekt, snikkerskake og 3 søsterkaker. Det holder for i dag. Fin dag videre til deg da du.Hilsen Berit

Har en drøm...

14.12.2012 kl.16:37

Er så herlig og oppdage nye fiiiine butikker:))SÅ deilig det skal bli med ferie, helgide dere:))Og god bedring til lillemor ♥

Villa von Krogh

14.12.2012 kl.17:24

Oj, for en bakst Berit! Du er jammen driftig. :) Hørtes innmari godt ut alt sammen... Mmm. Jeg har røket noen pepperkaker i dag for å si det sånn. :) Når man har det i hus er det vanskelig å ikke gjøre det... Kamilla, tusen takk. :) Ja, jeg har gått ned litt. GOD helg fininger.

Anonymous

14.12.2012 kl.21:51

Så stilig jakke, likte fargene i hele antrekket:) Hvor er de fine skoene fra?Mvh MonicaUE

Anonymous

15.12.2012 kl.07:18

Alltid like morsomt å titte innom bloggen din. Tusen takk for mange ideer,tips til matlaging og butikker man MÅ innom;) god helg,god bedring til lille snuppa og riktig god jul! Hilsen Kristin

Villa von Krogh

15.12.2012 kl.09:28

Heisann Monica! Skoene er fra Debbie. Legger ved link. De er suuuupergode!!! Har 3 tre par og bruker de hver dag.http://debbieshoes.dk/picview.asp?pid=513Klem

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits