I KROKEN OG NY BUTIKK

Og der var siste gjest ute av huset. :) Vi har hatt en fin dag store og små. Bursdagsmannen har fått seg en skitur og middagsønske sitt oppfylt, bedre blir det vel ikke?

Og med lys og fine blomster på bordet har jeg overtatt plassen i go'kroken under ullpleddet. Klar for å slappe av noen timer før vi setter igang med en ny og frisk uke. Sykdom stenges ute... Nå skal vi bli friske alle mann! :)
 Ullpleddet er fra By Nord forresten, helt skjønt! 

Har dere forresten fått med dere hva som skal åpne på Sandvika Storsenter? Home&Cottage! JIPPIIII! Det er jo ingen tvil om at den butikken er etterlengtet på storsenteret. Nå gjenstår det kun å få Zara og Aldo så er mor helt fornøyd. ;) Men skal glede meg over H&C så lenge...

Ønsker dere alle en fin avslutning på helgen 
og frisk start på uka!

Klem
7 kommentarer

Anonymous

13.01.2013 kl.21:56

Kjempe fine bilder:).Du er til stor inspirasjon:).Lurer på hvor den blanke vsen er fra?

Nennes

13.01.2013 kl.22:15

Så koselige bilder. Kos med pledd og puter i kulden.Ha en flott uke :)Klem

Anonymous

13.01.2013 kl.22:24

HeiHvor har du bestillt den "tv sofaen" din? Har forstått at den er fra kina, men vet du om det er mulig å bestille fra en nettside el l? ønsker meg en kliss lik ;)

Ninni

13.01.2013 kl.22:50

Vel overstått med bursdagsfeiring!Nydelige bilder. Kos deg i kroken;)Klem Ninni

Horn Interiør

13.01.2013 kl.23:55

Gratulerer med mannen :)

Anonymous

14.01.2013 kl.21:06

Kjempelekkert pledd, liker så godt slike strikkede ulltepper. Tipper den lille frøknen også koser seg der i sofakroken. Etter juletrebrenningen her i velforeniningen her i kveld var jeg så uheldig å skli på glatte og smalt bakhodet rett i fortauskanten. Resultat: Hodepin og kul i bakhodet. God kveld til deg da du. Hilsen Berit

Villa von Krogh

15.01.2013 kl.20:25

Vasen har jeg kjøpt på Bloom Blomsterbinderi på Nesbru i Asker. Sofaen er nok vanskelig å få tak i desverre. :(

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits