HEI OG HÅ! HER ER JEG! :)

Sparkling onsdag! :) Hei dere, alt vel? Håper det! 

Siden sist så har jeg besøkt sykehussengen og hatt et lite inngrep. Langt ifra noe farlig, men har vært temlig i ørska... Mer enn vanlig, og da er det ganske ille. Det kan vel alle som kjenner meg skrive under på? :) Men i dag føler jeg meg mye bedre og har vært en liten tur på jobb. Godt å være i slaget igjen!  
Og med mye tid på sofaen de siste dagene så har jeg fortsatt med å planlegge soverommet vårt. Vi har ikke møblert det helt ferdig enda og jeg kunne i grunn tenke meg en ny og mørkere farge på veggene... Det kribler i henda etter å male! Gleder meg noe enormt til å ta fatt på soverommet. :) Til våren kanskje...
Først må vi bli ferdige med prosjekt kjeller. En ting av gangen... 

Ååå, akkurat nå skulle jeg ønske at vi var stinn av gryn og kunne gjøre alt på en gang! Utålmodig så det holder... :)

Tålmodighet er en dyd, spesielt når man ikke har gjort annet enn å ligge vannrett siden mandag. 

Nei dere, jeg får vel sysselsette meg selv med noe fornuftig som klesvask o.l. Kanskje jeg ikke er fullt så utålmodig etter det. :) Klesvask, det kjedligste i verden, pleier å hjelpe.

Håper dere har hatt en fin uke så langt og at dere koser dere med litt lys, klesvask, sofakos og noe godt attåt. 

Vi blogges plutselig! NYT kvelden videre.

Klem

PS! Glitterputa, den vakre nydelige saken, kommer fra Moodies. 

19 kommentarer

*Cecilie*

06.02.2013 kl.18:15

Hei hei,og god bedring Anine! Har selv foretatt et lite inngrep i forrige uke, så føler med deg! Rart når mannen plutselig må være sykepleier. Føler seg litt hjelpesløs egentlig (haha en er jo det også). Håper du føler deg snart bedre!HilsenCecilie

Har en drøm...

06.02.2013 kl.19:00

Fine bilder!!Elsker fargen på veggen og jeg digger puten ♥Så dumt at du ikke er bra, men fint og høre at det ikke er noe store greier:)Ha en fin fin dsag!!

Villa von Krogh

06.02.2013 kl.19:50

Lige så Cecilie. :)

Anonymous

06.02.2013 kl.20:20

Hei har du nr på fargen på veggen?

prinsesselinn

06.02.2013 kl.20:22

Flotte puter!Deilig blanding av glam og enkelhet.Ha en fin kveld og god bedring.KlemLinnTherese

anita_senorita

06.02.2013 kl.21:05

Vi har nesten samme lysestake, samme farge på veggen, samme taklist og samme farge på sofaen. Bra stil ;) Har en sånn stige også, den hadde kanskje gjort seg bedre i stua enn ppå gjesterommet.

Sivs hus

06.02.2013 kl.21:08

Hei, God bedring! Når ting tar litt tid, så setter en jo ekstra pris på det som kommer også:-) fin stemning hos deg som alltid. klem Siv:-)

mkm

06.02.2013 kl.21:12

god bedring! klesvask må da være moro på det fine vaskerommet ditt vel?! ;) god kveld til deg! -monakristin / fjellbua.com

7th-heaven

06.02.2013 kl.21:20

Godt det er bra med deg da! Inngrep, uansett.. er ikke noe gøy:( så fint at du er på beina igjen så raskt.Soverom og farger ja. Vårt nye soverom er i grunn ikke så ulikt i fasong som deres. Husker såvidt ivertfall. Vi kommer til å male det litt mørkt. Mulig enten olivengrønt(jeg elsker grønt!) eller brunt/sand. Moro å tenke seg en stemning på alle rom synes jeg, når man holder på slik som oss å bygge.. ja, og dere som også har noen rom igjen. Vi har valgt å ha full takhøyde på alle rom i 2. etasje på tilbygget, og dermed også soverommet vårt. Så der blir det lysekrone i taket! Må utnytte høyden:)Blir morsomt å se hva du kommer opp med av farge og hva dere velger etterhvert. Her skal tilbygget være ferdig i mai/juni, så vi skal nok igang med maling ganske så snart. Det blir spennende å se om det blir som man forestiller seg. Alltid både spennende og nervepirrende det.Ha en fin uke videre.Line

Villa von Krogh

06.02.2013 kl.22:20

Hei fine! :)Ja, klart jeg har fargen på veggen. Den heter så mye som SOLID og er en Jotun farge. Deilig brunfarge!

Marthe

06.02.2013 kl.22:30

nydelig pute:) bare lurer på en ting om grua deres, har dere noe tilluft til den? ha en fin kveld:)

kristin

06.02.2013 kl.23:51

Hvor er den nydelige puten fra?:D

Anne Eriksen Valstad

07.02.2013 kl.00:57

God bedring! Vet alt for godt at det ikke er godt å være i dårlig form! Godt at vi har en vår i vente og vi som liker å gjøre det pent rundt oss, har mye ekstra å glede oss til. Butikkene kommer med mye fint framover! Kos deg med oppussingsplanene dine Anine! Skal male soverommet vårt i en slags gråfarge vi også og sette opp nye PAX-garderober. Det blir ikke riktig ennå, da mannen min nettopp har kommet hjem fra en mnd på sykehuset og fortsatt ikke er i godformen, men da er det ekstra viktig å ha noe å se fram i mot! Nettopp ferdig med å pusse opp sokkelleiligheten i huset, datteren vår som har fått den-ble sååå fint! Klem Anne

Ninas hjem ? SuperLille

07.02.2013 kl.01:38

God bedring!

Villa von Krogh

07.02.2013 kl.08:59

Marthe, vi har ikke det. :) Puta er fra Moodies.

Marit

07.02.2013 kl.15:02

Hei. Hvor har du fått tak i den stigen?Nordlandshilsen fra Maritt :-))

Marthe

07.02.2013 kl.18:33

må jo si vi ble meget inspirert av deres grue;) var litt redd man måtte ha tilluft på den,siden dagens hus er så tette, å ikke har lufteluker.. ha en fin kveld:)

Villa von Krogh

13.02.2013 kl.21:11

Stigen Marit, den har vi kjøpt i Kina. Men du finner slike rundt omkring. Raun på House of Oslo har noen skikklig fine i treverk.

Stine

26.02.2013 kl.17:32

Kva heiter fargen som du har på veggen?

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits