FAKE IT

Heisann! Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg klarer å holde liv i det falske oliventreet mitt. Vel, der har dere svaret, det er ikke ekte. Jeg kjøpte et par stk for noen år siden hos Moodies, men har også sett at 2 Søstre på Sandvika Storsenter har de. Det er stor forskjell på disse falske plantene, og jeg er i grunn ingen fan, men dette synes jeg ser ganske fint ut.
Jeg er veldig svak for grønne detaljer, det være seg blomster, planter eller interiør. Disse fra PALMA/Sandvika Storsenter, er en favoritt som jeg aldri går lei.
Vil dere lese noen tips om ekte oliventrær så bør dere trykke dere inn HER. Der har dere lesere delt deres beste tips i kommentarfeltet. Helt supert!

Nå er det en frøken her som maser fælt på mammaen sin om å lese Barbie blad. :) Får vel nesten kose litt meg gullet mitt. Vi har jo tross alt "kosedag" med fri fra jobb og barnehage. 

Vi tastes senere dere! Ha en helt NYDELIG dag!!!

Klem fra Emma &

2 kommentarer

Haha, det var jammen gott skrevet!! Hur hålla liv i ett fake oliv träd :))))Jag har fkatiskt letat som en gal efter ett eller två... stora fake oliv träd. Hade ett litet i många många år före det blev helt urblekt, som var så äkta att man måtte ta i det för att se att det var fake.Men jag har inte hittat stora.Nu har jag vart heldig med mina äkta träd & klarar som regel hålla dom i flera år. Men gahhh vad man måste passa på då :PTack för en fantastiskt inspirerande bloggKs er med Barbie blad ;)

Avdeling Holt

07.02.2013 kl.13:53

Om alternativet er halv visne planter så velger jeg fake anytime! Ja til grønne detaljer!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits