FAMILIEGODS

God kveld godtfolk! :) Da har jeg sunket godt ned i sofakroken, fått lastet inn bilder og åpnet bloggen. Herlig!

På stuebordet har en gammel apotekerflaske fra Fredrik sin onkels apotek funnet sin plass, de siste gjenværende rosene har hoppet oppi noen mindre vaser og lysene skinner like vakkert som de alltid gjør. :)

Tips! Når noen av blomstene dine takker for seg så la de andre få soles seg i glansen i noen mindre vaser, da får du glede av de så lenge de varer.
Vaser fra Bloom Blomster/Nesbru, lykt/telys og fat fra Moodies/Asker. Hortensiaen har jeg bare latt tørke i en vase. :) 

Ønsker dere alle en fortsatt finfin uke!

Klem

7 kommentarer

Piffa och Puffa

13.03.2013 kl.20:59

Vackra bilder. Så roligt att följa din blogg, alltid inspiration.Kram

Angelin

13.03.2013 kl.21:55

Ahh så lekkert og koselig! Supert tips om å ta de gjenlevende blomstene over i mindre vaser. Takk:)klem

Lillalavendel

13.03.2013 kl.22:07

Så koselig å titte innom bloggen din! Veldig inspirerende bilder og nydelig hus du har! Jeg følger deg gjerne videre.Ha en fin kveld.-Stine

Har en drøm...

13.03.2013 kl.23:02

Lekkert!!Elsker de gamle apotekerflaskene ♥

Anonymous

14.03.2013 kl.00:05

Hei Anine!! :)Jeg vet ikke om du fikk det med deg (for du har jo ikke nevnt det) Men så du første eppisode av oppussings programmet på tv2 forrige tirsdag?? Grottenveien 1 tror jeg det heter.. Der ble i alle fall bloggen din vist på TV!!!! Jeg hoppet i sofaen!!! Ett av parene kom inn på bloggen/stua di, satt å pekte og kommenterte at de ville ha det som hos deg!!! :DSå utrolig morsomt og gøy!! <3 Camilla

Anonymous

14.03.2013 kl.01:48

Lekkert :-)

Anonymous

14.03.2013 kl.01:48

Lekkert :-)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits