ARVEGODS FRA APOTEKET

God kveld dere! Nei, jeg har ikke sprayet med impregneringen og blitt helt i ørska... :) Jeg har rett og lett bare flydd fra det ene til det andre, mye jobb både her og der så nå gleder jeg meg til en helg med bare KOS! Middag med venninner, en hemmelig plan med Emma og besøk av foreldrene mine, det må jo bare bli bra! :) Skal dere noe gøy til helgen da??? 

  

Jeg har gjort om bittelitt her, engelen min har måttet vike for de gamle apotekerflaskene fra onkelen og tanten til Fredrik. De hadde i sin tid et apotek i Tofte/Hurum og jeg har vært så heldig å få en drøss av disse fra svigerinnen min. Synes det er så koselig å ha ulike blomster i, blir nesten som en liten blomstereng... Mange blomsterbutikker har avskårne blomster i ulike slag, et fint alternativ til en bukett med den samme sorten på alle blomstene.

I morgen får jeg besøk av en fotograf og en journalist, mon tro hvor bildene havner? Vi får se...

Nå skal legge kroppen vannrett på sofaen en times tid, så sees vi igjen i morgen. Skal ta noen fine bilder fra soverommet, badet, hallen, kjøkkenet, spisestua og stua. ;)

Ha en fortsatt NYDELIG onsdag dere!

Klem 

7 kommentarer

Jatte

24.04.2013 kl.23:22

Så spennende med fotograf og jornalist :DElsker den murveggen din, den er råtøff!Ha en fin natt,Klemmer fra Jatte♥

Barnelykke

24.04.2013 kl.23:51

Så hyggelig med familiær historie på flaskene :)Lekkert dandert på toppen der :)Birte

Ninas hjem ? SuperLille

25.04.2013 kl.00:31

Slike fant jeg mange av på stabburet her om dagen også :) Fine! ...greier bare ikke å finne ut hvor jeg skal plassere dem.

Åse Marit Flesseberg

25.04.2013 kl.08:33

Jeg og familien skal flytte inn i nyoppusset sveiserhus fra 1876. Gleder meg vilt! Halvannet år med arbeid er ferdigstilt :)

No.113

25.04.2013 kl.08:38

Tøffe flasker!Ha en herlig torsdag:):)

Vårt Hus

25.04.2013 kl.10:48

Gamle apoterker flasker er bare nydelig. Gled rett inn hjemme hos deg. Ha en super duper flott helg. Her blir det også middag med gode venner i helgen :)Klem Yvonne

LIFESTYLE by Sessan

28.04.2013 kl.18:32

Näe se där :o Vi har helt lika "bestefar" skap (jag kallar det så) Är det möjligt!! Det ser juh helt identiska ut :)))Jag älskar det skapet & har kranglet med min make för att få ha det inne i huset. Jag hittade nämligen det i hans utebod när vi träffade varandra *I know, gal man*De apoteks glasen är ju bara äkta skatter idag!!Ha en skön söndags kväll finaset <3

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits