HØSTKOS I JUNI

Heisann hoppsann godtfolk! Alt vel? :) Her står alt bra til med store, små og firbeinte. Og vi teller ned til solfylte dager i Spania mens regnet som regel bøtter ned all the time og sveisen henger på halv tolv. Ja, vi blåser jo nesten over ende!

I dag har jeg hatt en skikkelig høstfølelse hele dagen og nå har tent masse stearinlys i hele stua, er jo litt koselig også da... Selv om jeg må si at jeg er en smule lei. Jaja, ikke lenge igjen til sol&sommer nå! 
Har dere tatt ferie enda? Kanskje noen av dere nyter livets glade dager et ekostisk sted? :)

Vi har hatt noen hektiske uker med bryllup, selskaper, bursdager og ikke minst den årlige sommerfesten, så nå er vi klare som noen egg for fire soluker i Marbella! JUHU! :)

Hvor skal dere feriere i år?

Ha en herlig kveld innendørs! Så sees vi om litt... ;)

Klem

4 kommentarer

Anonymous

26.06.2013 kl.21:54

Hei, hørtes ut som en hyggelig start på sommeren:)Her blir det jobbing og en uke til sydligere strøk for bryllup i august.Savner bloggingen din:( Skulle ønske du blogget mer som før.God sommer til deg og dine.Siri Merete

Mitt og vårt hjem

26.06.2013 kl.22:21

Herlige farge på Lupinene:)God sommar til deg!Klem Siv Mette

Anonymous

26.06.2013 kl.22:25

Jeg drakk kakao i stad, DET var høst det! Satser på at sommeren snart kommer til Norge<3 Ha en fiiin kveld :)

Anonymous

29.06.2013 kl.19:26

Nydelige bilder:)) Frisker opp dagen med slike bilder!:) Linda

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits