THAT SUMMERFEELING...

Heisann og HAPPY torsdag! Her i Asker regner vi bort i dag, men nå er jeg bare happy uansett siden vi drar om noen timer. :) 

I Marbella så finner man mye av det marrokanske interiøret, noe jeg elsker! Her hjemme er det ikke like lett å finne, men LADYBURK har en god del. Den hvite lykta har jeg to stykker av og den lyser bare f.a.n.t.a.s.t.i.s.k! Har en stor en i leiligehten i Marbella også. :)

De fine putene står på ønskelisten. De hadde vært fine på terrassen i den nye sofaen. Summerfeeling... Ja, har dere det? :)

Jeg begynner å få det nå...

Blogges siden i dag! Må løpe en tur opp på jobben med gullet under armen. Pust og pes, snart er det skikkelig ferie! ;)

Ha en sommerlig dag folkens!

Klem fra Emmagull &

5 kommentarer

Anonymous

04.07.2013 kl.17:19

Håper dere får en flott ferie.Leide en leilighet i Cumbres del Rodeo i våres, samme komplekset som der dere er tror jeg, ønsker å kjøpe så vi tester ut litt;). Veldig fint bevares, men jeg synes det var langt til sjøen, de sa i overkant av en km men det må være i luftlinje :))Alt for langt inn til nydelige Marbella er det også, så selv om å se ditt blide fjes daglig hadde vært et stort pluss for stedet, så blir vi nok ikke ferienaboer.Masse gode hilsnerTrine

Anonymous

04.07.2013 kl.17:59

Hei Anine!Jeg legger aldri igjen kommentar men leser bloggen din jevnlig. Fikk lyst å legge igjen en liten hilsen og si at jeg finner så mye inspirasjon i dine innlegg og interiør. Jeg er helt fortapt i badet ditt og elsker innslag av Marrokkansk stil. Hvis du finner flere bra nettsider så tips gjerne, det er som du skriver ikke så mange gode interiørbutikker i Norge med innslag fra denne stilen.Ønsker deg en strålende sommer, håper du blogger litt fra Marbella:)Klem fra Lene

Anonymous

06.07.2013 kl.01:06

Håper dere tar ferie for å slappe av og vere sammen med familien også,ikke bare tenke på lamperog puter.Det er kjempekoslig med telt og bål også.Verdt å prøve?

LadyBurk

08.07.2013 kl.00:57

Hei Anine:) Dette var virkelig hyggelig!Nå har det kommet inn nye lykter hos LadyBurk:) www.ladyburk.comGod ferie og stor klem fra Nina!

Villa von Krogh

07.08.2013 kl.21:27

Bål og telt er konge! Hadde en teltferie for noen år siden i to uker langs norskekysten. Helt skjønt. :) Trine, det tar 10 minutter å gå fra oss ned til stranda på Mistral. Kanksje dere var på en annen strand?

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits