SPIS UTE!


God onsdag godtfolk! Da har jeg omsider fått satt meg ned på kjøkkenet, dagene flyr plutselig veldig avsted etter ferien merker jeg. :) Men det er faktisk ikke så ille å være tilbake til "normalen" igjen som jeg trodde det skulle være. Flaks for meg!
Nå gleder jeg meg til å nyte sensommeren utendørs med god mat og drikke. Dette spisebordet vårt har ikke akuratt blitt slitt i hjel etter hyppige måltider i sommer så nå er det jammen på tide. Noen som vil komme på middag kanskje? :)

Apropo mat, jeg får vel rydde inn maten fra handleposene jeg nå. 

Ha en fortsatt herlig kveld alle sammen!

Klem

PS: Stoler fra Living, bord i osp fra Fru Blom, besien heter LYS GRÅ/Jotun, oljelamper fra Palma, puter fra Moodies/Au Maison, sølvfat og vinglass fra Riviera Maison, vase fra Kremmerhuset.

7 kommentarer

Tinashjerterom

07.08.2013 kl.21:26

Så utrolig koselig! Her kunne jeg fint nytet et måltid :) ha en flott sensommer!Klem Tina <3

Villa von Krogh

07.08.2013 kl.21:28

Lige så Tina :)

Minha vida de campo

07.08.2013 kl.22:28

Lindo seu espaço para comer ao ar livre. Tudo muito lindo.Tenha um ótimo dia.

Avdeling Holt

07.08.2013 kl.23:02

Etter to uker i Mijas (mellom Malaga og Marbella) kan jeg skrive under på at det er gode forhold der nede. Vi nyter late dager hjemme før jobben starter, i morgen blir det spise ute her også forhåpentligvis!

ANETTESHUS.COM

08.08.2013 kl.00:31

For en vakker spiseplass!Fortsatt strålende (hektisk) uke, søte!STOR KLEManette

re:signert

08.08.2013 kl.08:37

Deilige farger. Deilig stemning!

Villa Drømmeverden

10.08.2013 kl.11:46

Nydelig spiseplass ute!Kunne lett sittet ned for et måltid her:)God helg!Klem Margit

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits