HJEMME HOS GRY OG RONNY

Hei og GOD onsdag! I dag tenkte jeg skulle dele litt inspirasjon fra jobben min med dere. Disse herlige bildene er fra hjemmet til Gry og Ronny som bor her i Asker. Jeg har besøkt de i forbindelse med salg av bolig og interiørveiledning, ikke rart jeg koser meg på jobb! :)
 
Her er det ingen tvil om at innehaverne har litt ekstra sansen for interiør. Gammelt og nytt i skjønn forening med en god del pinner som datteren deres samler på utgjør denne fine og personlige leiligheten.
 
 
 
 
Gamle apotekerflasker og lignende finner man på loppis og i ulike interiørbutikker. Dekorative!
 
Tips! Har dere gammel kjøkkeninnredning som dere gjerne skulle ha malt? Send de inn til en lakkerer, overflaten blir helt tipp topp og du blir garantert mer fornøyd.
 
 
 


Gry og Ronny har brukt samme fargepalett i hele boligen noe som gjør at man får et helhetlig inntrykk.
 
LEKKERT! Eller hva sier dere? :)
 
Boligen kommer til salgs om en liten stund HER.
 
Da får mor dure av sted til SFO! See you later.
 
Ha en finfin dag videre!
 
Klem

8 kommentarer

Minha vida de campo

14.08.2013 kl.15:30

Linda casa, cheia de luz.Tenha um ótimo dia.

Sivs hus

14.08.2013 kl.19:37

Hei, Spennende rom og flotte detaljer. klem Siv

berit

14.08.2013 kl.20:30

Jeg misunner deg den jobben din, altså. Må være kjempegøy å komme hjem til folk og snakke interiør. Og så får de sikkert masse gode råd fra deg som er så flink.

Anonymous

15.08.2013 kl.16:21

Hei! Vi har akkurat kjøpt oss leilighet i Marbella og jeg lurte på om du hadde noen gode tips om gode møbelbutikker i Marbella som er verdt et besøk. Har tenkt å kjøpe en del på IKEA, men alt kan jo ikke komme derfra:) Hadde blitt kjempeglad for noen tips! Hilsen Vibeke

Villa von Krogh

15.08.2013 kl.20:52

Hei Vibeke. Så artig da! :) Habitat på La Canada har MASSE fint. Også Zara Home har en del fint. Vi har i grunn ikke kjøpt noe utover det. Bauhaus har fine utebøbler, ligger like ved IKEA i Malaga. Ellers så er det fler interiør og møbelbutikker der oppe. Lykke til!!!

Anonymous

15.08.2013 kl.21:25

Koselig. Men ingen hjem overgår ditt. Så vil gjerne se bilder fra flere rom hos DEG:) Pia

Anonymous

17.08.2013 kl.20:13

Enig med hun ovenfor. Mer fra ditt hus, please!!!hilsen Wenche

Anonymous

21.08.2013 kl.00:13

Takk for tipsene. Gleder meg til å ta fatt på "jobben":) Har du lyst til å se resultatet, så finner du resultatet på Instagram@vhoddis i løp av de neste 2-3 ukene:) Hilsen Vibeke

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits