MÅ HA DEN! BARE MÅ...


God kveld i stua! Hva synes dere om LEIMU lampen? Jeg bare simpelthen elsker den! Betong på foten og nydelig glass på toppen, denne ønsker jeg meg til jul kjære. :) Rett og slett vakker...

Kanskje litt tidlig å ønske seg ting til jul allerede? Jaja, pytt pytt! Det går jo fort til jul...

Men før den tid er det ei lita frøken som venter spent på første skoledag her hjemme. Gullet og jeg har hatt fri i dag og skal ha fri i morgen siden SFO er stengt, så nå nyter vi bare dagene med å gjøre akuratt det vi vil. Og med en dag full av aktiviteter så er det jammen meg godt med litt ro og fred også. Nå får jeg dykke inn i mailen min en stund før det er på tide å trekke for gardinene i Villa von Krogh.

Ønske dere en deilig sommerkveld videre!

Klem

3 kommentarer

Tysk oversetter

15.08.2013 kl.22:09

Älskar lampan din. Var kan man köpa den i Oslo?

Har en drøm...

16.08.2013 kl.08:12

Den er knallfiiiin!!Og juleønskeliste må man begynne med nå, så folk kan spare, haha:))Så herlig med skolestart - spente jenter i huset, og sikkert en pappa og:)Her hadde vi 1 gym gutt i går, stort det og, hehe:))Ha en fin helg!

LadyBurk

16.08.2013 kl.12:20

Hei! Ja denne er helt nydelig!Klem

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits