HØSTFAVORITTER

Heisann folkens! Da var det helg, jippi!!! :)

I dag har jeg hatt litt tid til å gjøre om litt her hjemme, begynner å få litt høstfølelse og da kommer trangen etter å endre på ting ganske fort. Lyngen har riktignok ikke kommet i hus enda, men nå er det ikke lenge før. Hvor ble augustsommeren egentlig av? :( Jeg som hadde gledet meg til sene mørke augustkvelder utendørs... Slapp det gitt.

Kobber har jo vært i vinden en liten stund allerede, men det kommer enda mer av det nå til høsten. Jeg har fått tak i noe gammelt kobber som jeg har pyntet opp kjøkkenet og stua med. 
Har du eller mor kanskje noe kobber gjemt et eller annet sted? Da er det bare å finne det frem nå!
Gull er også like lekkert som det alltid har vært. Her er noen av mine favoritter.

Lysestake fra Hay/ Bolina
Pute fra Senze of Joy/ Hviit
Voluspa duftlys og Missoni pute fra Milla Boutique.

Nå er det kosetid med lillegull før hun skal opp å køye. :)

Riktig GOD helg alle sammen!

Klem

3 kommentarer

Anne Eriksen Valstad

16.08.2013 kl.20:23

Hei Anine! Så synd med den fraværende augustsommeren da! Her i Trondheim er det 25 varmegrader og full sol om dagen, så det er her du skulle vært da, hehe! Fine ting du har avbildet her. Elsker gull for tiden jeg og kjøpte meg en nydelig vase fra Bloomingville for et par dager siden. Har bildet av den på bloggen min :) Du får ha ei god helg, så får vi håpe at sommeren ennå ikke har glemt dere på østlandet :) Klem, Anne <3

egedenne

16.08.2013 kl.20:25

Duftlys ja, takk for påminnelsen! :)God helg! :)

Jatte

17.08.2013 kl.01:35

Liker!:)Ønsker deg en fin helg,Klemmer fra Jatte♥PS: Har en konkurranse inne hos meg, du er ♥lig velkommen til og delta!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits