HEMMLIGHET AVSLØRT

God kveld folkens! Da var det jammen meg snart helg, igjen... :)
Emmagull spurte meg på vei hjem fra skolen i dag om ikke vi kunne fjerne alle sommertingene hennes på rommet og pynte det med juleting slik at hun kunne få litt mer julestemning. Ja, så det blir vel lørdagens kosejobb for mor og barn det da. :) Hun er knakanes god da!

Og som dere vet så har jeg holdt på en liten hemmelighet siden august for Fredrik. Jeg måtte jo smile lurt for meg selv da han en kveld etter jeg hadde vært på interiørmessa med Moodies på juleinnkjøp snakket om at vi ikke trengte å kjøpe noe julepynt i år. Da hadde mor kjøpt seg juletre og nok kuler til å fylle hele sulamitten. Og reaksjonen når han kom inn i hallen til et glitrende juletre var "det var det jeg fryktet". :) Men han likte det jo, selv om vi ikke trengte noe mer pynt... Emma og jeg toppet det hele med nissen Fredrik som vi fant på Plantasjen her om dagen. Når han het Fredrik kunne vi jo ikke dy oss... Men nå får det være nok av pynt. Eneste som skal inn i huset nå er et ekte tre til stua og masse god mat så vi kan spise oss fordærva.
 Juletreet og pynten er fra Moodies i Asker. Disse grønne kulene er bare himmelsk vakre!
Juletreet er en "slim" modell som ikke er så bredt nederst og er 2,40 cm høyt.
Hva synes dere?

Vet noen synes det er litt tidlig å begynne med jul, men jeg satt opp dette til tvinspillingen og brukte fire timer på å pynte det. Da var ikke mor så hypp på å fjerne det igjen for å si det sånn... ;)

Nå skal jeg kose meg med kommentarer, et par blogger og en kopp med gløgg. Ute er det lite som minner om jul, men i Villa von Krogh er det førjul og glede. Herlig!

I morgen får dere noen tips til julekalender, har herligheten nesten ferdig.

Da håper jeg dere får en hyggelig kveld, så blogges vi!

Klem

14 kommentarer

Trine

21.11.2013 kl.20:21

Nydelig <3 kanonfint juletre ;-)

Petrine ~ Nederst i havna

21.11.2013 kl.20:42

Utrolig flott tre!Skjønner godt at du ikke vil pakke ned den pynten igjen :) Er jo ikke så lenge til jul heller da ♥

Anonymous

21.11.2013 kl.21:10

Utrolig flott! Nydelig tre og koselig nisse :-) Nå fikk jeg skikkelig julestemning :-) Du er så flink til å pynte og lage god stemning i huset ditt. Veldig god inspirasjon for meg.

Et Levende Hjem

21.11.2013 kl.21:44

Treet var nydelig, selv om jeg er av dem som venter i det lengste med å ta fram julepynten. Skjønner jo at du ikke vil ta det ned igjen nå, når du har brukt så lang tid på å få det opp!Det som forøvrig slo meg mest, det var at jeg tenkte at jeg skulle ønske jeg hadde stor nok gang til å ha et sånt tre der... hehe... :) KlemVibeke

~Lin

21.11.2013 kl.22:49

superlekkert tre!!!åhhhhhhh kunne eg bare få gubben til å innse at vi skal ha sånn tre :D

Lindas Lille Leilighet

21.11.2013 kl.23:54

Det der var et skikkelig drømme tre:D Nydelig pyntet med utrolig flott pynt! Gleder meg til å pynte mitt første, helt egne juletre i år:))

Villa von Krogh

22.11.2013 kl.09:35

Lin, gode argumenter er: - Drysser ikke- Ingen bugs- Trenger kun handle juletre èn gang- Sparer penger (i lengden vel og merke)Linda, det skjønner jeg. Hva slags farger skal du ha på treet ditt da?

Betsy

22.11.2013 kl.10:36

Så vakkert!! Takk for nydelig inspirasjon. Veldig hyggelig at du er tilbake :)

Marthe

22.11.2013 kl.11:00

lekkert, å fin plassering :)
Så utrolig flott pyntet tre. Holder en knapp på falsk tre.Klem fra Kirsten i Andasol, Marbella

Har en drøm...

22.11.2013 kl.15:12

Lekkert Anine:))Og så koselig og ha pyntet allerede nå, er jo førjulen som er den aller, aller beste:)Med pynting og baking:) Gleder meg til neste helg, da skal julepynt og stjerner i vinduet frem ♥Ha en fantastisk helg:))

Meg og gutta

24.11.2013 kl.21:38

Så flott! Hvir er treet kjøpt og hva koster det? Hilsen Siv

Villa von Krogh

25.11.2013 kl.09:04

Hei Siv. Nå er mitt tre utsolgt på lager, men de har et på 2.10 cm til 5900,- hos Moodies.

Anonymous

26.11.2013 kl.12:12

så fantastisk vakkert! Fikk skikkelug julestemning jeg nå! :) Kan jeg spørre hvilken farge du har på veggene? :) Ida

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits