ENKEL FØRJULSPYNT

God morgen godtfolk. Her ligger hele familien von Krogh på soafen, mor og far med hver sin kaffekopp og Emma i morgenkåpen under go'pleddet med øynene klistret til "Reisen til julestjernen". Slike late morgener er noe av det beste som finnes. :)

Som dere vet så har jeg pyntet litt til jul og før alt det mest "julete" kommer frem så synes jeg det er fint å pynte med alt som er av grønt. Små minigran, amaryllis, svibler, juleroser og granbar. Litt her og der gjør seg fint nå i førjulstiden. 

Hva pynter dere med i førjulstiden? 
Apekatten er jo bare styggsøt! :) Eller hva?

Nei, skal man lage noe frokost da mon tro? Kanskje en lur idé.

Ha en nydelig novembersøndag alle sammen!
Vi sees litt senere i dag.

Klem fra 
sofagrisen

7 kommentarer

Anonymous

24.11.2013 kl.09:45

Så koselig! Du er heldig som ikke er kvalm når du er gravid.Her må jeg spise frokost ii senga, og er kvalm hele dagen..Er såå kjedelig!

Så Vitt Jag Vet

24.11.2013 kl.11:19

Så härligt med små "granar"..kraamSanne

stallnilsen

24.11.2013 kl.11:59

Å så koselig du har pyntet hos dæ.Her e æ også så smått begynt med litt førjuls pynt, sølv, hvitt og rødt :)Jul før mæ e Rødt :Ø)Nu har vi snø storm utenfor vnduet , men vi koser oss med fyr i ovnen og tente starinlys og ribbe lukta dufter så deilig fra steikovnen.Ha en fin søndag videre, hilsen Lisbeth :=)Ha en fin søndag videre ilamme dine :)H

Fru Brekke

24.11.2013 kl.18:38

Så koselig førjulsstemning hos deg, Anine:)Rolige søndagsformiddager er herlig! Her skal det pakkes julegaver senere i dag. Skal kose meg, elsker å dalle med å pakke inn. Fikk tak i så søte små englevinger på Home & cottage som jeg tenker å bruke på noen av gavene. Er en fin tid vi går i møte nå:)Fin ny uke til deg! Klem fra Fru Brekke

Anonymous

25.11.2013 kl.17:05

Apekatter ja :)Ikke lett å bli enig meg seg selv om den er fin eller stygg ;)

Anonymous

26.11.2013 kl.01:48

Hvor der apen kjøpt?

Villa von Krogh

26.11.2013 kl.08:50

Det blir sikkert kjempefint fru Brekke. :)Apen er fra Moodies i Asker.Uff, kvalmen er forferdelig. Jeg eier ikke matlyst jeg. Går i brød, leverpostei og banan her i går gården... Kjedelig. Håper du blir bedre snart da.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits