VANNPISTOL OG SNØ


God kveld i de tusen julehjem!

Da har gjestene forlatt middagsbordet og vi er klare for noen timer som slakt på sofaen. Deilig!
I dag har vi vært ute i snøen og kost oss. Ingenting er som en glad unge og hund som gleder seg over snø. :) Vi får jo håpe den blir liggende til jul, den er jo en ganske stor del av julestemningen for de fleste vil jeg tro. Hvit jul blir det nok uansett for oss, vi skal nemlig feire den på hytta til svoger'n og svigerinnen min på Synnfjell. Var der en tur for tre uker siden og da så det slik ut, koselig! Eller hva?
Mon tro om julenissen er på fjellet også? Vi får håpe på det...

Har dere gjort noe hyggelig i helgen da? Bakt, akt eller bare tatt livet helt med ro? 
Fredrik arrangerte guttas julebord på fredag og når klokken nærmet seg 15.00 i går tok like så godt Emma og jeg saken "få pappa opp av senga" i egne hender. Med el-gitar og vannpistol vekte vi han til hans store fordervelse. :) Tihi. Like morsomt for voksne og små. Kanskje ikke fullt så gøy for han som fikk en litt våt seng... Men våt seng er ikke så behagelig, så da fikk vi han opp. Synes vi var flinke jeg.

Det går for seg her i huset! :) Men vi har det gøy da værtfall...

Nå skal vi glede oss over en viss Kevin som som havner i New York i julen mens familien er i Florida. Litt førjulsstemning før avreise til The BIG Apple på torsdag. 
Og dere, 1000 takk for alle NYtips. De er notert alle sammen. :) Åååå, som jeg gleder meg!!! Like gira som en unge med vannpistol!

Ha en fortsatt herlig 2. advent folkens!

Klem

4 kommentarer

Anonymous

08.12.2013 kl.20:40

så koslig med kevin film!! den skal eg og sjå!! glede meg over at min lisje skatt på 10 mnd endelig søv litt, då han har fått vannkoppa! :/ kjære vene de er ikkje kjekt når han er so liten!vannpistol, genialt!!! :) heldig du er som skal til new york!!-simona-

Villa von Krogh

08.12.2013 kl.20:43

Uff da. 10 mnd og vannkopper, stakkars lille kropp. Håper han blir for frisk og at du får en fin første jul med gutten din. God bedringsklem

Anonymous

08.12.2013 kl.21:23

takk :)-s-

Anonymous

09.12.2013 kl.09:11

Absolutt morsommere enn vekkerklokka! Tror vi må prøve noe sånt her i huset også :-) Ville bare legge igjen noen ord og takke deg for en inspirerende blogg. Setter også stor pris på at den er ryddig og oversiktlig. Vi har akkurat kjøpt oss tomt og befinner oss i planleggingsfasen, så nå er det ekstra gøy å følge deg. God jul til deg og dine :-) -Anette

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits