JULAFTEN

God julekveld i stua! I dag har vi hatt en rolig og fin julaften så langt, nå venter vi bare på at pinnekjøttet skal bli ferdig og mor som skal lage ferdig kålrabitstappa. Nissen fant fram til hytta i natt også og det var stor glede over julestrømpa og pakken med rød lue og skjerf i morges. Emma fikk jammen meg mandelen i grøten også! Pappaen hennes som får mandelen hvert år har fått konkurranse... :)

Snømannen Kalle ble født på Synnfjell i dag.

Nå får mor komme seg på kjøkkenet og lage resten av julematen her. Mange sultne mager... :)

GOD JUL alle sammen!

Juleklem

5 kommentarer

Helga Hel

25.12.2013 kl.06:24

GOD JUL!

Anonymous

25.12.2013 kl.20:47

God jul ja, heldig dere er som feirer jul der det er snø:) Lisbeth

Lene i Annekset

25.12.2013 kl.22:36

God jul! Hilsen Lene

Mor Inger`s hus

26.12.2013 kl.00:09

Vi er heldige som er på samme breddegrad, og har masser av snø i jula. Nyt romjulsdagene.- Inger

Anonymous

07.01.2014 kl.23:36

Hi there, all is going perfectly here and ofcourse every one is sharing information, that's truly good, keep up writing.Here is my web page: http://www.immobiliarepunto.it/guestPunto/

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits