HØYGRAVID OG UTEMØBLER

God morgen dere! Tidlig oppe i dag… Har vært en natt uten noe særlig søvn, så da er det like greit å stå opp sammen med sola. Høygravid og blid! Frokost er inntatt og mor er klar for hva enn denne dagen måtte bringe. Ser ut til at den blir like nydelig som i går! Jippi!!!

Det var fler som villa ha et innlegg om den grønne muren, og siden det er Fredrik sitt felt så tenkte jeg at han skal få blogge om det. Ikke det at jeg har spurt han, men det tar jeg for gitt at han kan. :) Kanskje han kan skrive litt om stakittgjerde som er hjemmesnekret også.

Når det kommer til hagen så er snart alle møblene på plass. Disse bildene ble tatt i fjor sommer, men det er ikke store forandringen her i år heller. Møblene våres har vi kjøpt på Home&Cottage, Skeidar og Living. Rottingsofaen er modulsofaen Nice, sengene er bambussenger fra Home&Cottage og det superfine spisebordet er fra møbelsnekkerinnnen Fru Blom. Sistnevnte lager de fineste møblene i blant annet osp som kan stå ute hele året. Vi har bestilt sofabord av henne nå som kommer i løpet av en måneds tid, glede!

Plattingen er beiset i LYS GRÅ, kjøpt hos Fargerike.

Ha en superduper søndag godtfolk!

Klem fra Knøttet 
&

11 kommentarer

Amatørfotografen

27.04.2014 kl.07:38

Veldig fin og åpen uteplass. Ønsker deg masse lykke til med forestående fødsel, det blir fint å få Knøttet ut og bli kjent :)God søndag!

Anonymous

27.04.2014 kl.08:35

Takk for inspirasjon en tidlig morgen.her er det viltre barn som gjør at dagen starter tidlig,men fint å bli tidlig ferdig og klar for en dag med hagearbeid;) drømmer om hagemøbler og en ferdig hage,litt jobb igjen her kan man si..hilsen Marit på Dalgård

GladMamma

27.04.2014 kl.09:39

Så flott du er, vireklig stråler slik bare gravide kvinner kan :) Ha en flott søndag!

Amanda

27.04.2014 kl.13:48

Kan jeg spørre hva slags farge du har på huset ? :-)
Terassen din ser kjempedeilig ut! Nydelige møbler! Lykke til videre i den spennende tiden framover!

Jatte

28.04.2014 kl.00:05

Flott uteplass... nå med disse nydelige sommerdagene som har vært får man jo trang til og pynte, plante og så :))Håper du får en fin uke,Klemmer fra Jatte!:)

Anonymous

28.04.2014 kl.20:00

Hei:) Veldig inspirerende blogg du har:) Jeg synes du har kjempe fin uteplass og stakittgjerdet er veldig fint, håper på litt info om det:)

Anonymous

29.04.2014 kl.02:24

Flott uteplass dere har. Du ser så godt ut. Lykke til med fødsel, blir koselig når dere kan nyte sommeren sammen.

Anonymous

30.04.2014 kl.12:53

GUTTEMAGE!!;-) Just sayin....:-)

Anonymous

06.05.2014 kl.21:18

Flott babymage!!!! Lykke til med fødselen.

Anonymous

08.05.2014 kl.00:05

Så vakker du er. Nydelig bilde.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits