MAMMA OG PAPPA FOR ALLTID...

Hei og hopp! Her går det i hundre og lille daglig leder Malla Marikken gjør så moren sin ikke rekker noen verdens ting. Men hva gjør vel det når hun byr på slike gode runde bollekinn? :) 4 uker i dag, hurra!

Og et stort HURRA for mamma og pappa som gifter seg i dag. Nå har de jammen meg vært skilt lenge nok… Er det ikke bare helt fantastisk at man kan finne tilbake til hverandre? Nå var de bare fra hverandre en kort periode, men noen bryllup har det ikke blitt før nå. Det kommer nok til å bli noen gledestårer på oss alle sammen i dag. Og så er det ganske så søtt at de har valgt samme dato som da de giftet seg for 33 år siden. HURRA! Lenge leve kjærligheten!!! 

Nå må den minte ungen skifte og så er det dags, igjen. :)

Ha en strålende fredag og riktig GOD helg!

Klem

2 kommentarer

hobbyvimsa

06.06.2014 kl.12:03

Gratulere så mye med enda en nydelig prinsesse:)God helg!!Klem linda

~Lin

08.06.2014 kl.23:16

supermasse gratulerer til hele familien <3<3

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits