BADERING OG TOBARNSMOR

Happy friday! Nå skal det bli HIMMELSK med en hel helg sammen med den travel mannen min. Og ikke minst mine fine, men litt småskrudde venner. Det har seg nemlig slik at han jeg er gift med også er gift med jobben. I aller høyeste grad. Vel og bra det, men nå begynner livet som tobarnsmor og meglerenke å ta litt vel overhånd. Jaja, jeg fikk da fjernet gammel neglelakk i går. Om ikke annet. Permisjonstiden er ikke noen "ta vare på deg selv" periode akkurat. Neida, her blir man gulpa ned i hytt og pine og dusjen er langt ifra like mye besøkt som vanlig. Det lukter vel grusomt av a'mor lang vei. Fysj!

Men lillemor hun er suuuperhappy, mye mulig jeg rett og slett er en usedvanlig god mor. ;) Vel. Med fasiliteter som barnepass på IKEA til Emmagull og en sovende baby på 6,2 kg i vogna byr ikke livet som tobarnsmor på de største utfordringene. Værtfall ikke på IKEA. Men de kommer nok tidsnok! Bare hold dere unna en stund til er dere snille. Nå har vi det så fint!

Jeg er nok en smule bortskjemt med den minste ungen som er så rolig og sovende, men jammen skal det bli godt med ferie så vi kan være to voksne i denne familien igjen. Er ikke helt det samme uten deg her hjemme Fredrik. Åååå, så søtt da. Kliss, kliss. ;)

Da er det straks ut å trille vogna og baderingen som av en eller merkelig grunn har satt seg fast rundt magen etter svangerskapet. Trodde trenden var å få flat mage jeg. :) Hoppet ikke på den trenden der heller jeg. Jaja, pytt pytt. Sånn kan det altså gå.

Ha en tipptopp fredag og helg dere! Vi blogges.

Klem Anine

5 kommentarer

Ida

27.06.2014 kl.10:47

Er selv meglerenke og i helgen har vi mann og pappa helt for oss selv her hjemme - deilig! Jammen godt det snart er ferietider og roligere marked ;-)

Lise

27.06.2014 kl.15:28

Herlig innlegg. Noen som tørr og si hvordan livet er. Ha en flott ferie med mann og barn.

Elin

27.06.2014 kl.19:45

Hehehehe::))Så artig innlegg:) Nyt tiden med lille gull,for vips så er den over...Gå tur med vogna og kos,gulp og null selvpleie-..))Deilige babytid<3<3 Får den aldri igjen::))

Camilla

04.07.2014 kl.21:36

Dere har et nydelig hjem! Jeg lurer litt på hvilken farge dere har malt huset i utvendig? Fornøyd?

Villa von Krogh

14.08.2014 kl.13:40

Tusen takk Camilla. Vi har bare malt i vanlig hvit, tror vi skal male med en nyanse neste gang. :) Men vet ikke hvilken riktig enda.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits