GOD TIRSDAG!

Heisann dere! Har dere hatt en fin uke så langt? Her har det gått i ett, permisjonslivet er hektisk nok. Men lillegull og jeg koser oss veeeeldig mye. I dag har vi vært en liten tur i Asker, kjøpt ramme hos de søte damene på Moodies. Så har jeg hatt en interiørveiledning, ganske så godt å komme seg litt ut alene også. 

Ellers så er det jo den tiden av året hvor man finner en fin bukett med "interiørmennesker" i Lillestrøm. På torsdag og fredag skal Malla Marikken og jeg kose oss i gamle byen min. Gleder meg!!!Nå våkner frøkna her, så da er det vel på tide å gi litt mat igjen. :)

 

Ha en finfin kveld alle sammen!!!

 

Klem Anine

3 kommentarer

Siren Roseth Magnussen

20.08.2014 kl.13:00

Hei! jeg har et spørsmål til deg som handler om noe helt annet enn innlegget ditt.

Den trappen du har har vi vurdert i vårt nye hus. Men det er ikke så lett å få noen trinn som matcher mye av de fine gulvene som er å få i dag. Etter litt googling fant jeg ut at du har den trappen med hvite trinn. Er du fornøyd med det valget? ser det fremdeles bra ut, selv med barn i huset? virker det å være slitesterkt.

Stor klem

Kaya

23.08.2014 kl.13:33

Så nydelig et bilde:) rammen var også kjempefin! Du er så god på å blande nytt og gammelt.. Stolen og skrivepulten, det er perfekt sammen:) kanskje du en dag lager en video fra huset, det hadde vært gøy å få være på "visning" :) ønsker deg en herlig helg! Hos meg skinner sola og vinduene trenger en vask:)))

Siv Turid

24.08.2014 kl.12:02

Ønsker et innlegg om den grønne støttemuren. Den var så fin!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits