BARNEDÅP

Hei dere! Alt bra? Her i huset har vi jo hatt barnedåp og mor tok selvfølgelig bilder av bordet for å vise dere, men de bildene ble helt ræva om det lov å bruke det ordet. Fru Stress hadde ikke riktig innstilling på kameraet. :( Jaja, sånn kan det gå. Bordet var værtfall pyntet med pompoms, hortensia, sølvbestikk, rosa servitter og selvsagt noen rosa fine kubbelys. Til middag lagde jeg gryterett med potetmos, karmellpudding til dessert og selvsagt en deilig kake til kaffen etterpå. Gjestene rullet omtrent ut av døra etter selskapet. :)

Roseballen er lånt av Moodies. De leier den ut til selskaper. :) Nydelig, ikke sant?

Det er så koselig å bruke serviset jeg har arvet, og ikke minst alt sølvet. Farmor hadde jammen meg god smak. Den fine sjokoladekaka bestilte jeg av Hancock Cupcakes i Oslo, sinnsykt god og meget lekker! Mmm. Har fremdeles en del igjen som jeg har fryst ned. Nam nam.

Nå våkna lillemor her, hun er ikke helt i slaget. Tenner tror jeg, hun klør og klør. Så da får jeg kose litt med de deilige bollekinna hennes. Bilder av dåpsbarnet kommer senere.

 

Ha en topp onsdag fine mennesker!

 

Klem Anine

4 kommentarer

10.09.2014 kl.14:26

Er roseballen lagert av silkeblomster? Den var utrolig lekker!

Villa von Krogh

10.09.2014 kl.15:05

Anonym: Det stemmer. :)

Kaya

10.09.2014 kl.16:14

Nydelig den roseballen. Og veldig fin kake. Alltid på stell hos deg, Anine:)

Jannicke (Precious Home)

10.09.2014 kl.16:38

Dåp ja! Der sa du noe...er helt i bryllupsboble om dagen at jeg glemmer bort dåpen som er i nov ;) Har enda tid til planlegging da ;)

Nydelig blomsterball da! Helt fantastisk. Og veldig nydelig kake. Kan tro den smakte godt!

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits