ADD SOME COLOR


God fredag og god helg! Nå skal vi straks sette kursen mot Norefjell. Vel, vi skulle dratt klokken 15, men mannen han som vanlig litt for sen pga jobb. Det kom ikke som noen stor bombe. :) Så da har kona rukket og gi den minste mat, pakket bilen og tatt bilder til bloggen.

 

Her hjemme byttes skjell og sand ut med mer høst. Lyngen er kjøpt inn, nå mangler i grunn bare noen kongler og litt mose. Som regel har jeg fjernet alle "friske" farger på høsten, men i år får de bli litt til. Et nytt kosepledd har kommet i sofaen og verdens fiiineste pute fra Missoni spriter opp tilværelsen. Det var kjærlighet ved første blikk!

Puta er fra Xponella i Asker og pleddet fra Moodies i Asker. Fatet er fra Riviera Maison på Sandvika storsenter.

Nå kom resten av familien her, så da får jeg gire de opp litt så vi kommer oss avgårde.

 

Riktig GOD helg alle sammen!!! Kos dere masse. 

 

Klem Anine

7 kommentarer

Tiffany & Daisy

12.09.2014 kl.15:42

Så fint! :D

Janne Sandaker

12.09.2014 kl.20:06

For ett vakkert hjem du har! I'm in løøøøøøve;-) Og DEN klokka var bare helt utrolig lekker. Hvor har du kjøpt den?

Tine

13.09.2014 kl.14:19

Når du skal til Norefjell/ skal hjem er du nødt til å stoppe innom interiørbutikken Soria Moria som ligger i 2.etg på norefjellporten på Noresund. Utrolig mye flott der av både interiør, møbler og klær :)) stoooor butikk ❤️ De er også åpne til kl 17 på søndager 😊 fast stopp for meg

Silje

14.09.2014 kl.19:21

Hei, hva er ein erfaring med vegg til vegg teppe? Fornøyd?

Pamela Goding

16.09.2014 kl.13:49

Hej! I don't understand norwegian but I do speak swedish so I get something of your stories :) I adore your style! Good to have discovered your blog!

ISLANDSMAMMA

17.09.2014 kl.10:27

Alltid så mysigt hemma hos dig :-)

HAPPY HAPPY DAY söta fina :-)

Villa von Krogh

28.09.2014 kl.16:25

Silje: Veldig fornøyd med det på soverommet. :) Kjør på!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits