HEISANN!

God søndag dere! En stund siden sist nå. Dagene er aaaltfor korte! Jeg rekker jo bare halvparten av det jeg vil. :) Men men, vi koser oss lell. Nå venter vi på at Fredrik skal komme seg hjem fra Bergen. Det skal bli godt! Her har jentene vært alene siden fredag morgen, må si det blir litt tomt? Ikke kjedelig, men tomt. ;)

Vi har alltids nok å gjøre. Enten det er tur, bleieskift, leke, lage mat, sove, gå på cafe eller shoppe. I går ble det nytt ulltøy på alle sammen. Klærne fra WoolLand er jo bare til å flytte inn i! SÅÅÅ himla digge. De har en fin butikk på Lilleaker, er også en veldig koselig cafe der som er verdt et besøk. Nå skal middagen bestilles, urutinert mor har ikke noe å lage middag av. Så da blir det indisk i dag. Nam!

Trekker vinnerene av sengetøyet fra Beach House i kveld, så følg med! Kanskje det er DU som vinner. :)

Ha en fin søndag så lenge!

 

Klem Anine

 

Én kommentar

Kaya

28.09.2014 kl.17:33

Halledussen så fine jenter! Å så fin du har blitt på håret, kler jo både lyst og mørkt du! Nå skal jeg definnetivt bestille oss ullklær fra WoolLand, har lenge sett på de...men nå blir d;) Kose dere med Indisk, det er herlig. Her blir det pepperbiff og rotmos i dag, ikke så verst det heller. Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits