FAMILIEPLEIE

God tirsdag dere. Da er vi snart på vei til varmere strøk igjen. Denne gangen skal vi planlegge oppussing av leiligheten, den blir fort slitt når man leier den ut. :) Så da gjør litt maling susen! Nytt salongbord til terrassen kommer i morgen, så da skal jeg ta bilder så dere får se. Gleder meg!!! 

Jeg hadde jo tenkt til å ta en fem dagers detox kur på ferien, men da var en stykk mann som rev seg i håret av frustrasjon. :) Og jeg som elsker detox! Kom over en ny detox kur jeg ikke har prøvd før i går, så da er jeg jo gira i femte gir på å komme i gang. Men kan jo skjønne det litt? Er avhengig av å lage all maten og spise den hjemme. Muligens litt kjipt for de andre som er med? Jeg får vel ha den tilgode da.

Jaja, sånn går no dagan. Kona er håpløs, den største ungen som ser veldig søt ut er trassig og mannen er lite på hjemmebane. Enda godt at Malla Marikken er til å spise opp! :) Det er ikke alle perioder i livet som er like rosenrøde. Den hektiske hverdagen er pyton av og til.

Det som er sikkert er at det skal bli godt å bare være sammen alle fire litt. Familietid, det er det beste som finnes. 

Vi blogges fra solkysten da dere. Nå skal jeg pakke for alle mann og så skal vi ned å pleie familien. :) Det blir godt.

Ha en super dag fine folk!

 

Klem Anine

10 kommentarer

Silje - Steffagarden

30.09.2014 kl.11:42

Heisann! Fortell gjerne mer om detox kuren, legg gjerne ut oppskriften :)

Villa von Krogh

30.09.2014 kl.12:00

Silje: Du må gjerne sjekke den ut her:
http://www.staysharpbestrong.com

Linda

30.09.2014 kl.12:03

Er du slutta med ammingen siden du skal detoxe deg? :-)

Villa von Krogh

30.09.2014 kl.13:35

Linda: Ja, for lenge siden. Jeg fikk ikke nok melk, og det var så vondt at jeg gråt meg gjennom ammingen i ti uker. Når ikke ammehjelp på sykehuset eller akupunktur hjelper så orker man til slutt ikke mer. Fikk ikke til mer enn tre mnd med Emma heller.

linda

30.09.2014 kl.13:51

Ingen pekefinger fra meg :) Slutta meg amming etter 4 uker pga for lite melk, og flasker fungerer heldigvis kjempefint :) Skikkelig tjokkebolle her også :)

lebanezzas

02.10.2014 kl.00:48

Hej! Tack för din kommentar. :D

Henriette

06.10.2014 kl.13:13

Hej!!! Utrolig flott blogg, !!! Skulle ønske du oppdaterte oss oftere, men forstår livet som tobarnsmor er travelt ( har selv to små):))) jeg lurer på om du har noen ide hvor jeg kan få tak i sånne store runde puter son du har på gulvet? Finner det verken i butikker eller nettbutikker :/ ønsker meg såååå like til de du har, men de er kjøpt i Kina var de ikke?:))) ha en tipp topp dag :))

eldina

09.10.2014 kl.17:02

Hei! Kan du være en engel og fortelle meg hvor du har kjøpt den flotte krystallampen du har i hallen din?? Jeg har googlet høyt og lavt og aldri funnet svar! Ser sånn etter en lampe til vår egen hall men det finnes ingenting i nærheten av den din som er til å dåne for! Du gjør en sjel meeeeget lykkelig hvis du svarer. Bruk gjerne mail. Tusen takk!

Villa von Krogh

15.10.2014 kl.09:56

Henriette: D er kjøpt i Kina ja. :) Mulig jeg tar inn noen til våren igjen. Bare å følge med.

Villa von Krogh

15.10.2014 kl.09:56

eldina: den er kjøpt i Kina dessverre.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits