HURRA!

God morgen godtfolk! Sovet godt? Her har vi sovet som stein hele gjengen, fantastisk! Og jeg er i syvende himmel med min bestevenn kaffe. Man blir gal av å ikke drikke kaffe under detox!

I dag innvaderer et produskjonsselskap heimen igjen, så Malla Marikken og jeg tar turen til Fetsund for å være sammen med mamma som fyller år i dag. Hurra for verdens beste mamma!!! Skal overraske henne med en kosetur til Lillestrøm, lunsj og shopping. :)

Jeg får vel rydde vekk det jeg er mest redd for hjemme nå før de kommer. Er litt rart å låne ut huset sitt, men dette er jo fjerde gang. Begynner å bli vant til det nå. :) Programmet som ble spilt inn i fjor på denne tiden kommer på tv i fjørjulstiden, bare å glede seg! Jeg gleder meg værtfall veldig til å få lov til å avsløre hvilket program det er! De nadre gangene var det Elkjøp reklame og filmen Tina & Bettina. 

Buddah får flytte inn på vaskerommet for dagen, mens mor og barn flykter til romerike. 

 

Ha en strålende dag tross grått vær! Og husk, dere rocker! ;)

 

Go´klem Anine

3 kommentarer

Oslofru

16.10.2014 kl.09:04

Du är så härlig och positiv! Otroligt kul att komma in här och läsa när man vaknar för att smittas av ditt härliga humör! Ha en toppendag fina du! :D

Flyverten

20.10.2014 kl.06:02

Jøss! Populær leilighet da :-)

Spent på hvilket program det er. Hvordan finner produksjonsselskapene leiligheten din egentlig? Finnes det et arkiv over sånt?

Villa von Krogh

27.10.2014 kl.21:23

Flyverten: Nei, de har nok kommet over bloggen og så videre anbefaling. :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits