HJEMME HOS MAMMA OG PAPPA

Heisann! Har dere husket å stille klokka? :) I dag skal vi fortsette der vi slapp i går, både ute og inne. Vi holder på med rommet til Emma og det blir så fint! Vi pleier jo å få besøk av mamma og pappa på søndager, men i dag så tenkte jeg at dere skulle få en titt inn til de. De holder på med oppussing av et gammelt hus, og nå begynner det å ta form. Pappa har murt, slått ned vegger, montert kjøkken osv osv. Mamma bærer stein, fliser, tapetserer og maler til hun ser mannen med ljåen. De er så flinke! Har desverre bare noen mobilbilder, så er ikke verdens beste kvalitet. Men pytt pytt.

Som dere ser er vi like glad i gammel murstein hele familien. :) Liker veldig godt lysene i gulvet som lyser opp på veggene. Bildet av vinkjelleren innerst i rommet er av mosaikkfliser. 


Trappa har pappa murt selv og pusset med marmormørtel, samme som vi har brukt på vår mursteinsvegg og peis.

Interessen for interiør og bolig har jeg jo arvet fra mor og far. Husker godt alle oppussingsprosjketene deres, og de har det vært maaange av! Fire hus og to leiligheter. Det er det kommer fra. :) Kunne fint ha begynt med et nytt hus jeg nå.

 

Men, vi får vel gjøre oss ferdige med dette først. Så det er bare å hoppe i arbeidsklærne igjen og gå på med friskt mot.

 

Håper dere får en flott søndag alle sammen. Kos dere!

 

Klem Anine

 

 

Én kommentar

Lise

03.11.2014 kl.13:00

Hei! Så stilig og litt annerledes hos dine foreldre. Jeg bare digger det. Dere har ett fantastisk koselig og flott hus også. Ha en flott uke. Lise

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits