ØNSKELISTE...GOD TIRSDAG GODTFOLK! Det nærmer seg jul og jeg ønsker meg en hel del i år. :) Jeg vurderer å selge den lyse salongen vår og bytte den ut med en fin daybed fra Slettvoll. Og til den må man jo ha et lite sidebord, så da er speilbordet fra Maison Malou høyt oppe på ønskelista. Det er så himla fint! Enig?

Eller så er disse fra Zanz også bare heeelt nydelige.Til kjøkkenet ønsker jeg meg denne lekkerbisken fra Missoni.

Og en blå kaffekopp fra Vakre Rom? Kaffekjerring vet dere. Og sist men ikke minst disse superfine "julekulene" fra Milla Boutique. Spørs om ikke jeg må dure inn til byen for å sikre meg et par stykk. Var ikke de fine?

Jeg gleder meg til å pynte til jul! Det er alltid like koselig det. 

 

Ha en finfin dag alle sammen!

 

Klem Anine

 

3 kommentarer

Anne-Mette Landsvik

28.10.2014 kl.10:27

Bare superfine favoritter👍

Helene

28.10.2014 kl.12:08

Jeg er helt enig den ønske lista der ;-)

Du? Hvordan ble det med tapet i gangen? Det var jeg som tipset deg med Elitis tapeter på insta. Ble bare litt nyskjerrig ;-)

Ha en fin dag :-)

Lene

28.10.2014 kl.22:32

Hei! Masse fint på den lista. Eg har Daybed'en frå slettvoll her. Vi har den

i ein mørkere farge. Sand kanskje ? Ikkje heilt fornøgd.. Den er fin men har blitt litt fort nedsunken og putene er så harde..

Kanskje du må pimpe den litt opp m meir puter ;-)

Klem

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits