DETOX,SELSKAPER OG FEIRING

God kveld dere! Da har helgens siste gjester kommet seg vel hjem, kjøkkenet er ryddet og mor "koser" seg med en kopp mintete. Vi har hatt gjester både i går og i dag, veldig koselig! Jeg har gått på detox i helgen, men det har gått helt greit å lage det ene måltidet etter det andre til familie og venner. Men nå er glad for at jeg er en juice unna før jeg kan tygge igjen. :) Ja, og ikke minst drikke KAFFE! 

Farsdag og Malla Marikken sin halvårsdag i dag. Vi har feiret med både gave, god frokost, vafler, tur og ikke minst (i følge min far) en sinnsykt god suppe. Jeg har lagd en hot kyllingsuppe fra Trines matblogg og Fredrik har smakt til underveis. Dreamteam! Jeg skal kose meg med suppe i morgen jeg, mmm. Det gleder jeg meg til!

Det som er så koselig at alle gjestene som har sittet tilbords i den nye spisestua våres skryter sånn av den. Den er sosial og stolene er superdigge! Godt kjøp Anine. ;) Denne blir ikke byttet ut med det første. Alle gode ting er tre.

Min lille kjærlighet, tenk at jeg skulle få deg! I LOVE you!!!

Det er jo ikke rart at man koser seg med disse små. De er jo til å spise opp! Og apropo spise opp, nå skal jeg helle i meg den siste juicen for denne gang. Kommer garantert til å juice igjen, det har vært helt topp!

Ny travel uke kommer altfor fort, men i enden av uka så venter noe godt. Vi flyr avsted til gode venner på Gran Canaria. Jippi!!! Sommer i november er helt innafor. I like a lot!

Håper dere har kost dere i helgen dere også og at det er mange fedre der ute som har blitt gjort stas på.

Ha en fin avslutning på helgen og en flott start på uka!


Klem Anine og Bolla Marikken

5 kommentarer

Margrete

09.11.2014 kl.23:21

Så koselig du har det, rundt spisebord er drømmen!! Du er så flink med interiør. Men ser at du er flink med klær, mote og sminke. Har du noen tips ang klær og sminke også? Du inspirerer:)

Har en drøm...

09.11.2014 kl.23:43

Høres ut som en perfekt helg!

Bortsett fra juicekuren din - blæh, jeg hadde ikke klart;))

Så skjønne dere er ♡ og så heldige som skal til Gran Canaria, bort fra dette triste novemberværet!

Enjoy!

Live

10.11.2014 kl.10:18

Skjønneste lille Bolla <3 For noen gode kinn :) Kos dere masse på GC. Ja,-det er helt innafor ;-)

Lisbeth

10.11.2014 kl.15:17

Så nydelig lita tulle, kos dokker på ferie.

Idag snør det her hos oss, slaps snø, forsvinner sikkert like fort, for det er så mildt her.

Ha ei fin uke.

Lisbeth :)

Monica M. B.

23.11.2014 kl.17:39

Fine begge to. :o)

Det ostebordet ditt så bare helt lekkert ut... :o)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits