TURBOWEEK

God fredag folkens! Her er vi tidlig på'n i dag. Lillemor våknet to timer tidligere enn vanlig, så når daglig leder sier mamama så hopper moren ut av senga blid og fornøyd. Ja, for energien skal det ikke stå på. Denne uka har jeg hatt mer energi enn normalen, kan det ha noe med detox juicen å gjøre mon tro? Helt topp! Ellers så har det ikke vært mye tid til overs. Besøk hver dag, møter på skolen, aktiviter med Emma og lange trillerturer. Det var den uka. Den har vært litt som kaffen her, litt kaotisk. :) Men det har ikke rent over da. Prikken over i'en er at Emma har blitt skikkelig forkjøla, så hun får holde seg i ro i dag. Skal fore ungen med ingefærte, så får vi håpe den hjelper. 

Ellers i dag skal det pakkes og hvis jeg rekker så skal du grønne glitrende opp i hallen. Vi drar i morgen, hurra! Og det hadde jo vært koselig å komme hjem til et glitrende juletre når vi kommer hjem til advent. 

Nå er det på tide å lage frokost til folket, Emmagull har bestilt arme riddere. Litt ekstraservice på en fredag til en liten pjusk en er på sin plass.

Vi blogges senere i dag, med eller uten juletre! 

Ha en nydelig dag dere!!! Nyt den!

 

Klem Anine

 

Bilde fra google.

3 kommentarer

Armonia

15.11.2014 kl.16:52

Hehe, må le litt - for kjente meg igjen i turbouke med møter og syke små. Enda bra man har litt energi til en hektisk hverdag ;) Synes det er mange som hiver seg på detoxjuicen om dagen. Bra at de funker da :)

Ha en flott helg :)

svartbloggern

15.11.2014 kl.16:59

Magda våkna tidøig idag pgså. Men jeg slapp a bare ut på tunet. Makter bare ikke stå opp før 12 i helgene
Så fint bilde!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits