TRE FANTASTISKE NETTBUTIKKER TIL BARNEROM

God fredag! Her kommer et par tips på fine nettbutikker til barn i vårt naboland Sverige. Jeg kommer til å gå bananas her når rommet til Malla Marikken skal innredes. :)

MINIROOM.SE Kjenner at den skyen roper etter å komme hjem til Villa von Krogh.

Og så er det CIRKUSFABRIKEN.SE

 Alle har SÅ mye fint!
Og sist, men ikke minst ELINASTUDIO.SEBare han jeg bor med skjønner at dobbeltsenga skal ut fra Malla Marikken sitt rom nå. :) Ja, da blir det saker! Det er i grunn dårlig gjort å være så sta på det der når mor har en sinnsykt stor trang til å innrede barnerommet. Hallo, hun er 7 måneder Fredrik!!! Jeg blir gal snart!!!

 

Litt galehus her altså, nå skal hele den rare familien ut å handle inn mat for helgen. Til og med kake blir det denne helgen. Baderingen jubler ikke akkurat av glede, men det gjør mor. :) Mmm, kake blir godt.

 

Riktig GOD (og litt gal) helg dere!

Klem Anine

2 kommentarer

Malin

12.12.2014 kl.21:42

Takk for supre tips til barne rom. Bare elsker å innrede de :) her flyttet lille mor på eget rom når hun var 3 måneder, og det gikk super bra :) må bare innom å sjekke bloggen flere ganger om dagen :)

Cirkusfabriken

16.12.2014 kl.13:12

Tusen tack för fina ord och kul att du har hittat min butik!

Kram,

Johanna, Cirkusfabriken

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits