FRØKEN ALL OVER


Heisann dere! Alt vel? Her går det i hundre! Malla Marikken er OVERALT så det er det dagene går til nå, løpe etter henne. :) Ja, og så er det jo å få hverdagskabalen til å gå opp. Ikke like lett med en aktiv storesøster som går på både tennis, langrenn og alpint. Samt en mann som jobber over gjennomsnittet mye, ja derfor har mor blitt nedprioritert i noen uker nå. Skjønner vi må få en annen hverdag enn dette her. Det funker særdeles dårlig. :) 

Men nok om starten på 2015 dere, nå går vi lysere tiden i møte noe som er SÅ deilig! Vi har masse planer for året som kommer, kan nesten ikke vente! Vi har fått unna en del stæsj i kjelleren, så nå er treningsrommet snart helt ferdig. Det som gjenstår der nede nå er et bad, vinkjeller og kino. Blir nok bra til slutt. :) Gleder meg til å vise dere.


 

Malla Marikken har pynta seg i dag, vi skal nemlig feire bursdagen til Fredrik i ettermiddag. Mmm, da blir det kake på både liten stor. 

 

Håper dere får en fin søndag alle sammen! Kos dere med de dere er glad i. :)

 

Klem Anine

9 kommentarer

Danian. Gutteblogger

18.01.2015 kl.12:31

Oi dette blir bra kino og vin skjeller og ikke minst treningsrom. Det er jo litt av et drømme hus dere kommer til å få hehe

Victoria Wisløff

18.01.2015 kl.12:48

Håper du får en fin søndag, kos deg!

Cecilie

18.01.2015 kl.14:38

Ååå hun er så søt! :)

Lett og glemme seg selv opp i alt som skjer i hverdagen. Det er noe de fleste av oss må være flinkere til :)

Spennende planer for Villa von Krogh. Gleder meg til å se :):)

Karianne

18.01.2015 kl.16:03

Den kjelleren blir nok rå! Forstår du har travle dager! Håper du får puste på litt og avlastning av og til :-))mvh karianne

Kristin

18.01.2015 kl.17:53

Hei!

Jeg sendte deg et spørsmål i forrige innlegg, men prøver å legge det her i håp om å få svar;)

Dere har et nydelig navneskilt! Har lyst å bestille, men kan jeg få spørre om du husker hvilket mål dere har? Er det 5x21 eller 7x21?

Nina

18.01.2015 kl.21:02

Hei

Du har ett kjempe fint hus og fin stil! Men jeg lurte på om du hadde noen tips til farger på gamle møbler?

"Alle" maler møbler hvite, men lyst til å finne på noe annet.. ikke svart.. men har du noen tips?:) Liker fargene du har valgt til huset ditt! Dette er en gammel stor skjenk jeg tenkte jeg skulle bruke som tv benk.

Camilla

19.01.2015 kl.18:23

Å så skjønn hun er. Fantastisk fin blogg du har:-)

Villa von Krogh

19.01.2015 kl.19:24

Nina: Hei Nina. Hva med en lysegrønn farge? Jeg har malt en sjenk i spisestua i fagren SIV fra Jotun. Veldig delikat og lekker!

Villa von Krogh

19.01.2015 kl.19:25

Kristin: Finner ikke noe å måle med, men er ganske sikker på at det er 7x21 :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits