GRØNT, HIPT OG LEKKERT!

God mandag godtfolk! Har dere hatt en fin start på uka? Det har vi. :)

Denne uka er det jo dags for interiørmesse igjen, jeg gleder meg som alltid. Kanksje mer enn noen gang, kjenner jeg trenger litt påfyll i "interiørkoppen". Den er rimelig tom om dagen. Lysten på å gjøre om hjemme har vært helt fraværende i mange uker nå så en tur på messa gjør nok susen.

Grønne planter er et stikkord for en av årest største trender. Innred med planter ala 70-80 tallet, dog i en litt mer moderne stil. Store planter, små i grupper eller avskårne grønne planter i vaser. Ja mulighetene er mange! Denne uka skal jeg saumfare noen av blomsterbutikkene i nærområdet etter den perfekte arvtageren til oliventreet i spisestua. Jeg hoppet galant over oliventreet i forfjor og i fjor sommer også, valgte noen som minnet mer om en palme i stedet. Er vi lei av oliventreet? Er vi klare for noe nytt? Jeg er klar som et egg! Kaktus er i vinden som aldri før også, herlig! 

Min mor er en skikkelig "grønnis", alltid vært. Jeg husker godt jungelen jeg vokste opp i. Herreminhatt så mye planter, og så så store da gitt! Jeg burde i grunn ta hun med på skattejakt, hun har jo svart belte i grønne planter. Eller hva sier du mamma? :)

Grønn uke på Anine altså. Håper skattejakten gjør underverker! :)

Ha en nydelig kveld dere! Vi blogges med nye planter i hus.

Klem Anine

7 kommentarer

Elisabeth Lysebråte

19.01.2015 kl.20:12

Ser at min eneste grønne plante strutter nå som det kan bli rom for fler😊 Min "svigermors tunge" har nå blitt 19 år gammel og arvet etter min mor💜

cuskima

19.01.2015 kl.21:21

Lekkert med mye grønt i heimen <3

Har en drøm...

19.01.2015 kl.21:51

Er så herlig med masse grønt:)

Her er det grønt overalt!

Palmer og husfred til og med, skikkelig 80-tall, som jeg husker vi hadde masse av i barndomshjemmet:) GØY!

Nå er jeg på jakt etter en STOR kaktus, og har hørt rykter om at jeg finner det på IKEA :))

Ha en fin fin kveld:)

Villa von Krogh

20.01.2015 kl.08:33

Elisabeth Lysebråte: Wow! Det får'n si er imponerende!

Fru Perez

20.01.2015 kl.08:34

Og jeg som endelig har fått det forbanna oliventreet til å overleve. Det skal jaggu meg få stå ei stund til. ;)

Kaktus kommer ikke over dørstokken, de er så upersonlige og kjedelige synes jeg. Stikker gjør de også. Men jeg har sagt ALDRI før jeg, og måtte tatt det tilbake. Tror dog jeg greier å stå for det denne gangen. Her blir det fortsatt grønne blader og blomster med farger. :=)

KLEM!

Villa von Krogh

20.01.2015 kl.17:49

Fru Perez: ;) Da har du grønnere fingre enn meg, luckypig!

Tonje

20.01.2015 kl.22:14

Hei Anine:) Super blogg.. Jeg skal pusse opp og trenger inspirasjon, har du noen sider å anbefale hvor jeg kan kikke på masse lekre bilder? Mvh Tonje

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits